En kvinna avstår sin mammas 5:e bröllop för att gå på en arbetsintervju: kvinnan blir vansinnig

av sofia

24 Maj 2022

En kvinna avstår sin mammas 5:e bröllop för att gå på en arbetsintervju: kvinnan blir vansinnig
Advertisement

Att hantera sina föräldrars skilsmässa är inte alltid lätt. Det finns många faktorer som påverkar huruvida denna händelse tas emot väl eller inte: barnens ålder, orsaker, huruvida föräldrarna kommer överens eller inte. Kort sagt, det är ingen dans på rosor, men som med allting hjälper tiden till att läka såren. Så månaderna och åren går och var och en av de två föräldrarna, kanske hittar en ny själsfrände och kan till och med bestämma sig för att gifta om sig. I sådana fall kan barnen vara överens om mammans eller pappans val eller inte, men de kan absolut inte tvinga dem att ändra uppfattning och måste faktiskt acceptera det.

Huvudpersonen i den här historien är en dotter som var tvungen att välja om hon skulle gå på en viktig anställningsintervju eller gå på sin mammas bröllop med sin nya partner. Dottern föredrog det första alternativet inte bara av nödvändighet, utan också för att hennes mamma skulle gifta sig för 5:e gången på bara några år. Låt oss ta reda på vad som hände.

via Reddit

Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Den här 26-åriga kvinnan, som letat efter ett jobb i flera månader, hade äntligen fått chansen att gå på en arbetsintervju på samma dag som hennes mamma bjudit in henne på "ännu ett" av sina bröllop. Varför ännu ett? För det enkla faktum att kvinnan, sedan hennes dotter föddes och efter slutet av förhållandet med hennes pappan, redan hade gift om sig 4 gånger till.

"Under hela mitt liv har min mamma haft mer än 50 olika relationer. - skriver författaren till inlägget - När jag var liten gav det mig mycket ångest. Jag såg alltid olika män i huset och det gjorde att jag aldrig kände mig lugn. Jag var bara 4 år när min pappa flyttade ut och hon började dejta andra människor utan att ta hand om mig ordentligt. Nu, efter fyra äktenskap och lika många skilsmässor, insisterar hon på att hon har hittat den rätta. Och tänk... hon vill gifta sig även med den här mannen och har bjudit in mig på bröllopet".

Advertisement
Wikimedia/Luis Tosta- Not the actual photo

Wikimedia/Luis Tosta- Not the actual photo

Tyvärr – eller lyckligtvis – hade vår huvudperson en viktig anställningsintervju inplanerad samma dag. Frågan var: skulle hon missa chansen att få ett nytt jobb eller sin mammas femte bröllop?

"Jag trodde att det skulle ha hjälpt mig mycket mer att gå till arbetsintervjun och inte bröllopet. - skrev tjejen på Reddit - Dessutom var jag övertygad om att hon inte brydde sig och att hon inte skulle känna sig förolämpad av min frånvaro, men så blev det inte. Hon och resten av familjen blev upprörda. Alla ringde mig för att tala om att jag hade gjort fel och att jag missade en fantastisk fest."

Men lyckligtvis hade flickan sunt förnuft och trots sin mammas besvikelse avstod hon inte den möjligheten som hon väntat på så länge. Belöningen för detta var att hon faktiskt fick jobbet. "Nu har jag jobb, lön och betala min egen hyra. Jag ångrar ingenting." - avslutade tjejen.

Flickr/photosteve101- Not the actual photo

Flickr/photosteve101- Not the actual photo

Även enligt användarna som läste och svarade på hennes inlägg var hennes beteende inte alls felaktigt. Hon hade något mycket viktigare att göra för sig själv och sitt liv än att gå på ännu ett av mammans bröllop. Hennes mamma borde ha förstått detta, förstått sin dotter och släppt det hela utan att bli upprörd.

Vad tycker du om saken?

Advertisement