Hon kritiseras för att hon åker på lyxsemester utan att ta med sig sin 6 månader gamla bebis: "Du är självisk"

av sofia

12 Maj 2022

Hon kritiseras för att hon åker på lyxsemester utan att ta med sig sin 6 månader gamla bebis: "Du är självisk"
Advertisement

Även om det är viktigt att ta sig tid för sig själv, både individuellt och som par, är det bara naturligt att ankomsten av en bebis kan rubba denna balans under en viss period. Det är också normalt att vissa mammor känner ett behov av att varva ner lite efter graviditeten och efter de första åren av nya vanor och ansvar förtjänar nog alla en semester. Influencern Carla Bellucci har dock dragit till sig en hel del uppmärksamhet när hon bokade en lyxsemester till Dubai och lämnade sin 6 månader gamla dotter hemma. Många användare har kritiserat detta och kontroversen lät inte vänta på sig: "vilken mamma skulle någonsin göra något sådant?".

via The Sun

Kanske är det ingen slump att Carla Bellucci har gjort sig förtjänt av titeln "den mest hatade kvinnan i England", med tanke på att hon även i det här fallet tycks ha lockat till sig fientlighet från många av sina följare. Det var faktiskt de som insåg, från bilderna som influencern lade upp på Instagram, att Carla hade flugit till Dubai utan att ta med sig sin lilla dotter Gianna Blu. "Det var ett stort problem för alla att jag hade åkt på semester utan Blue" kommenterade Carla "men hon var med sin mormor och sin syster, jag hade inte lämnat min lilla dotter ensam! ".

Under sin vistelse i Dubai friade Carlas partner till henne, åtföljt av en ring värd 6 000 pund. Till dem som anklagade henne för att vara en självisk mamma, svarade Carla: "Jag åker alltid på semester utan mina barn. Vi har vår tid ensamma och sedan har vi vår familjesemester. Att ta pauser ensam som ett par är viktigt och det hjälper att hålla relationen vid liv".

Advertisement

I Dubai var hon också tvungen att jobba som bloggare och försäkrar alla om att det inte var en semester som passade även för barnen. "Självklart saknade jag Blue jättemycket", kommenterade Carla när hon blev intervjuad, "men jag ångrar inte att jag åkte dit. Jag tänkte aldrig att Blue borde ha varit där för det skulle inte ha varit praktiskt alls: hur skulle jag kunna ha solat med Blue som låg och skrek bredvid mig?". Och kanske är det just denna kommentar som folk blev provocerade av. Carla är övertygad om att föräldrar som tar små barn till exotiska platser är de istället borde ifrågasättas:

"Du kan inte åka på den typen av semester med barnen. Du kan inte njuta av din tid, barnen skriker för att det är varmt i solen eller så kan de bli brända. Jag tycker att mammor som tar med sina barn på lyxsemester är oansvariga, du ska inte ta med barnen dit i den värmen! Hade jag gjort det med Blue hade jag blivit kallad oansvarig, men trots att jag lämnade henne hemma hos sin mormor så är jag ändå oansvarig: det är omöjligt att vinna" .

Vad tycker du om denna mammas uttalanden?

Advertisement