Dessa fyra syskon försöker köpa sitt hus efter att ha förlorat båda sina föräldrar med bara några månaders mellanrum

av sofia

07 Maj 2022

Dessa fyra syskon försöker köpa sitt hus efter att ha förlorat båda sina föräldrar med bara några månaders mellanrum
Advertisement

Det finns historier som tyvärr inte verkar kunna få ett lyckligt slut, trots alla ansträngningar som görs för att vända lyckan till deras fördel. Denna familjs historia är tyvärr ett slående exempel på just detta. Som tur är är dock inte allt förlorat och med solidaritet och hjälp från omvärlden försöker man ge en framtid till de fyra barn som förlorat sina föräldrar i förtid. Detta är den tragiska situtationen som Patrick, Jack, Andrew och Conor befinner sig i, fyra bröder i åldern 21 till 5 år som plötsligt en dag förlorade sina föräldrar, som blev offer för en fruktansvärd sjukdom.

via GoFund Me

Advertisement
GoFund Me

GoFund Me

Padraig och Elaine Clifford, från County Kerry i Irland, hade varit gifta i många år och hade fyra underbara barn tillsammans: Patrick, 21, Jack, 14, Andrew, 8, och slutligen Conor som bara var 5..., pojkarna har förlorat båda sina föräldrar, ett oöverstigligt tomrum och en traumatisk upplevelse som är omöjlig att förstå för dem som inte har upplevt den. Båda föräldrarna led av cancer och tyvärr förlorade de båda kampen mot denna fruktansvärda sjukdom. Pojkarna är förstås inte självständiga ännu och det är därför människor försöker göra vad som krävs för att hjälpa dem att köpa sin familjebostad som de för närvarande hyr.

Elaine avled före sin man, endast 41 år gammal, och bara fem månader senare gav Padraig, som var förkrossad över förlusten av sitt livs kärlek, upp och sjukdomen tog över. Deras barn har startat en insamling på GoFund me för att försöka samla in lite pengar för sin framtid, speciellt för att kunna köpa huset där de bor för närvarande.

Advertisement

I maj 2021 fick pojkarnas mamma, Elaine, diagnosen cancer i stadium fyra, efter en kort period och en tuff kamp förlorade hon mot sjukdomen den 28:e augusti 2021 och lämnade efter sig sin man med ett brustet hjärta och deras 4 barn. Även om Padraig försökte gå vidare med sitt liv och sina barn, började även han i december 2021 må dåligt: ​​han visste då ännu inte att han också hade en mycket aggressiv cancer. Efter en kort kamp, ​​den 25:e januari 2022, omgiven av sin kärleksfulla familj och vänner, gick Padraig också bort.

Nu måste dessa barn klara sig på egen hand och vill till varje pris försöka köpa sitt hus, för att ha en plats att bo på även i framtiden. För att göra detta behöver de hjälp. Det dröjde inte länge förrän människor började visa sin solidaritet och lite i taget samlas de nödvändiga summorna in för att täcka utgifterna på GoFund Me-sidan.

Advertisement