Han blir arg på den butiksanställde för de kommentarer han fällt till hans fru och dotter: "Du skämde ut dem"

av sofia

22 Maj 2022

Han blir arg på den butiksanställde för de kommentarer han fällt till hans fru och dotter: "Du skämde ut dem"
Advertisement

Varje kvinna under sitt liv, så fort hon kommer in i tonåren, står inför förändringar i kroppen som hon inte alltid har lätt att acceptera. En av dessa är mensen. Detta är ett väldigt speciellt ögonblick i en tjejs liv. Det rör sig om något som ibland kan vara destabiliserande. Detta är visserligen inte fallet för alla, men eftersom alla är olika och reagerar på olika sätt måste vi alltid vara noga med att inte försätta andra i en pinsam situation.

Vilket tydligen en av huvudpersonerna inte verkar ha fattat. Ett butiksbiträde, fällde en onödig kommentar när en 12-årig tjej kom fram till kassan med sin mamma för att köpa sitt första paket bindor. Låt oss kika på vad som hände.

via Dailymail

Youtube/ ChillOut

Youtube/ ChillOut

I en video som publicerades på Reddit och blev populär på nätet tvingades en 12-årig tjej uppleva ett mycket pinsamt ögonblick på grund av en olämplig kommentar från en säljare.

Hon hade gått in i butiken med sin mamma för att köpa sitt första paket bindor, men hon kom till kassan gick något fel. Väl tillbaka i bilen var de två kvinnorna synbart generade och framför allt brast flickan ut i tårar.

Advertisement
Unsplash - Not the actual photo

Unsplash - Not the actual photo

Då kunde pappan inte låta bli och efter att ha frågat vad som hade hänt gick han tillslut in i butiken och läxade upp expediten. "Min fru och dotter gick in här för att köpa bindor och du skämtade om saken. Tycker du att det här är normalt?" - så började mannen sin utläggning för killen i kassan. Varpå killen svarade att han inte hade för avsikt att skämma ut dem, han hade bara tänkt högt.

Faktum är att flickan och hennes mamma inte hade tagit det hela särskilt bra och inte pappan heller. Det som störde honom mest var expeditens nonchalanta attityd. Efter att ha svarat att hans avsikter inte var att få 12-åringen att gråta tänkte han faktiskt inte ens ett ögonblick på att be om ursäkt.

När situationen höll på att urarta eftersom pappan fick uppbackning av en annan kund ingrep butikschefen och bad om ursäkt för händelsen och för hennes medarbetares beteende.

Vad lär oss den här historien? Oavsett om man skämtar eller inte måste man vara försiktig med vad man säger. Vi vet inte hur de människor som vi möter är som personer eller hur känsliga de är, så det är viktigt att kontrollera sig speciellt om man befinner sig på offentlig plats.

Advertisement