Ett barn gråter på en restaurang till dess att en främmande människa kommer in och fångar hans uppmärksamhet och sedan vill han inte släppa honom

av sofia

25 Maj 2022

Ett barn gråter på en restaurang till dess att en främmande människa kommer in och fångar hans uppmärksamhet och sedan vill han inte släppa honom
Advertisement

De renaste varelserna på denna jord är utan tvekan barn och djur, och det är därför inte förvånande att en stor vänskap kan bildas mellan dem. Barn verkar nästan kunna känna igen "gott" från "ont" vid första ögonkastet, lite som våra vänner djuren verkar känna av när något är fel med oss. Kan det vara därför ett barn omedelbart kände en koppling till en helt främmande man som gick in på den restaurang där han befann sig med sin mamma? Det är ett riktigt mysterium, men videon som mamman filmade av dem är riktigt gullig, speciellt om man tänker på att de två aldrig hade sett varandra förut.

via TikTok / maryalyssacarr

TikTok / maryalyssacarr

TikTok / maryalyssacarr

Föreställ dig att du befinner dig på en restaurang och att ditt barn bara gråter och skriker och att det utan någon förvarning kommer in en man i rummet och att din son känner att han måste ta sig till honom för att krama honom. Det händer kanske inte varje dag, eller hur? Det finns de som kanske tycker att det är lite läskigt, men alla fördomar försvinner när man ser den magiska videon som mamman själv spelade in för att fånga den rörande scenen. Mannen, en man med ett betryggande utseende, tog upp barnet i famnen och vaggade honom tills han lugnade ner sig helt och hållet.

Advertisement
TikTok / maryalyssacarr

TikTok / maryalyssacarr

I videon som mamman la upp på TikTok så specificeras det att hennes son och den mannen aldrig hade sett varandra tidigare och det är verkligen väldigt konstigt att en bebis på bara några månader plötsligt känner en så stark anknytning till en främmande människa. Mannen var mycket hjälpsam och förstående och stannade kvar för att lugna barnet så länge det behövdes.

Många användare skrev sina teorier i kommentarerna till videon och hävdade att mannen kanske var en "ängel" eller reinkarnationen av någon som hade en koppling till det barnets själ. Kort sagt, rådde det ingen brist på fantasi bland människor på TikTok! Någon frågade om mamma och den mannen någonsin hade träffats medan hon var gravid, men det hade de inte.

Den jättesöta videon:

Kid had not been eating well for quite a while. This stranger named Joe came into the restaurant, got him to eat and quiet down (Via: maryalyssacarr)

Pubblicato da Ainsworth Forgenie su Martedì 3 maggio 2022

Mamma skämtade i bildtexten till videon och skrev: "Det här kanske är ett tydligt tecken på att jag behöver hitta en styvpappa till honom!". Några av användarna svarade henne ironiskt: "Det är inte ett tecken på att du måste hitta en, det är ett tecken på att du har hittat en!". Men med rätta förde kvinnan alla tillbaka till verkligheten: "Jag tror inte att hans fru skulle gilla det."

Förmodligen blev barnet lugnat av mannens godmodiga utseende och kände igen det faktum att han var en "god man", genom instinkten hos någon som känner igen uppriktighet och en ren själ hos andra vid första ögonkastet.

Advertisement