Hon väljer namn åt människors barn och lyckas tjäna upp till 30 000 för varje jobb

sofia

13 Maj 2022

Hon väljer namn åt människors barn och lyckas tjäna upp till 30 000 för varje jobb
Advertisement

Att bestämma vad ens barn ska heta är inte någon lätt sak. Namnet är något som en person bär med sig under hela sitt liv - om man inte bestämmer sig för att skaffa ett "artistnamn" - och just av den anledningen måste det väljas med yttersta omsorg. Det finns föräldrar som bestämmer sig för att ta till en enkel lösning och ge det ofödda barnet namnet på en förälder, morförälder, syskon eller annan släkting. Andra försöker dock hitta mindre vanliga och speciella namn. Eller så väljer man namnet på besökta platser som har blivit kvar i hjärtat hos paret eller något liknande, vilket kan ge intressanta alternativ som sedan leder till ett val som kan vara både unikt och i vissa fall även excentriskt.

Men om två personer inte har några idéer inför detta val, hur gör man då? Inga problem, för det finns de som har tänkt på att göra valet av namn till ett yrke, precis som huvudpersonen i den här historien. Och tydligen är det också ett väldigt, väldigt lönsamt jobb. Låt oss få berätta hennes historia.

via Tik Tok/whatsinababyname

Advertisement
Tik Tok/whatsinababyname

Tik Tok/whatsinababyname

Taylor Humphrey är en ung kvinna som jobbar som Baby Namer, det vill säga att hon väljer namn åt nyfödda bebisar istället för deras föräldrar. Detta är inte ett skämt, utan fullt allvar och är något du själv kan kolla upp på hennes hemsida What's in a Baby Name.

På webbsidan hittar vi ett meddelande från Taylor själv där hon säger: "Våra val inklusive namnen vi ger våra barn har en kosmisk betydelse. De varelser vi för till världen, hur vi uppfostrar dem, hur vi hjälper dem att växa, är vår gåva till framtiden. Vad vill du göra för framtiden? Vilket arv vill du lämna efter dig?" – så här presenterar sig en kvinna som har hjälpt och fortsätter att hjälpa många nyblivna föräldrar.

Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Hon är aktiv på alla sociala medier och lägger upp videor varje dag där hon förklarar och ger råd om hur man kan välja namn på sin bebis. Taylor är verksam i Kalifornien och New York och ger riktiga konsultationer och erbjuder tjänster som hon tjänar riktigt bra på.

Detta beror på att hon inte bara föreslår namn, utan även lyssnar på föräldrarnas berättelser, gör släktforskning och studerar varje fall som lämnas in till henne noggrannt innan hon ger en lista med förslag till paret. För varje åtagande och beroende på de förfrågningar som görs, tjänar Taylor mellan 1 400 och 30 000 dollar.

Advertisement
Tik Tok/whatsinababyname

Tik Tok/whatsinababyname

En briljant intuition som för henne har inneburit en ordentlig vändning i arbetslivet och hon hjälper många att delegera ett av de svåraste valen att fatta i livet. Så om du någonsin behöver hjälp med ett namnval, glöm inte att ringa Taylor och få goda idéer.

Advertisement