Den här mamman föder sitt tredje par tvillingar och chanserna var 1 på 200 000

av sofia

03 Maj 2022

Den här mamman föder sitt tredje par tvillingar och chanserna var 1 på 200 000
Advertisement

Alla som har haft möjligheten att bli förälder till ett tvillingpar vet hur unik och speciell denna upplevelse kan vara. Att ha tvillingar är redan i sig en stor grej för två personer som älskar varandra, försök att föreställa dig om man sedan råkade föda ytterligare två eller fyra. Om du tvivlar på huruvida detta faktiskt kan ske, förstår vi dig. Trots allt är även läkarna överens om att detta är sällsynta händelser, vilket begränsar sannolikheterna till 1 på 200 000.

Trots att det nästan är en unik händelse är det något som har hänt vissa människor. Till exempel Kimberly, en 37-årig mamma som efter att redan ha fött två tvillingpar har fått ett tredje med Kenzy och Kenzley, två vackra små flickor. Låt oss berätta deras historia.

via Dailymail

Kimberly Alarcon är en 37-årig kvinna som precis har fött sitt tredje tvillingpar. Du läste rätt. En tid efter den senaste förlossningen föddes de två små flickorna Kenzy och Kenzley som utökade familjen som redan bestod av barnen Brittney, Sarah, Hunter, Zachary, Zoey, Olivia, Oliver och King.

Kvinnan erkände att hon och hennes man alltid hade föreställt sig en mycket stor familj. "Mina syskon och jag var 10. - sa Kimberly - Inte nöjd, med detta bestämde sig min mamma för att adoptera 8 andra barn och trots att det var lite rörigt ibland växte vi upp lyckliga. Min man John har bara en bror, men han vande sig genast vid att vårt "crew". Det finns stunder av stor förvirring, måste jag erkänna, men vi är precis som alla andra familjer. - fortsatte kvinnan - Vi har dagar då allt är bra och andra där det uppstår en del problem som vi alltid lyckas övervinna alla tillsammans ".

Advertisement

Kimberlys fall är mycket sällsynt. Som vissa läkare förklarar verkar det som om oddsen för att få av tre tvillingpar är extremt låga. Två faktorer som dock skulle kunna bidra till liknande händelser är om mamman är över 35 år, som i detta fall, samt det biologiska arvet från mammans sida.

Med tanke på alla dessa aspekter är en sak säker: något underbart och ovanligt har hänt denna mamma och pappa. Vi kan bara föreställa oss glädjen av att se ett tredje tvillingpar födas, se dem växa upp och leka tillsammans med alla andra bröder och systrar. Lägg sedan till att Kimberly och John har önskat sig detta av hela sitt hjärta sedan de bestämde sig för att bilda familj, då blir allt liksom ännu mer speciellt.

Vi vill bara önska dem ett lyckligt liv tillsammans med alla deras barn!

Advertisement