Hon köper en klänning på nätet, men får något som ser mycket annorlunda ut än på bilden (+VIDEO)

sofia

11 Maj 2022

Hon köper en klänning på nätet, men får något som ser mycket annorlunda ut än på bilden (+VIDEO)
Advertisement

Nuförtiden är det ganska vanligt att man köper alla typer av produkter på nätet och undviker att gå ut och behöva trängas i butikerna. Det finns många butiker som erbjuder denna tjänst och fler och fler människor köper kläder med denna metod. Men hur blir det med storlekarna? Jo, det är just detta som är utmaningen, förutom att du måste förstå direkt om du gör ett köp på en säker sida. Faktum är att risken för att bli blåst lurar precis runt hörnet när du inte har möjlighet att prova en klänning eller prova ett par skor som du gillar. Jodie Howard är en av många människor som, blev förtjust i fotot av en klänning, bestämde sig för att köpa den till varje pris. Det hon fick skilde sig dock en aning från bilden med modellen som hade den på sig på hemsidan.

via Twitter / jodiehoward

Advertisement

Twitter / jodiehoward

Om man för att köpa ett par skor nödvändigtvis måste prova dem i butiken, kan ett undantag kanske göras för en klänning. Jodie Howard hade hittat en knallgul klänning, som dök upp framför hennes ögon via en reklam när hon surfade på nätet. Vem har aldrig råkat ut för något sådant? Den unga kvinnan klickade på annonsen och bestämde sig för att köpa den där "fantastiska" klänningen. Omedelbart efter beställningen skickade banken ett meddelande till henne och bad om bekräftelse på butikens tillförlitlighet: ett meddelande som kanske borde ha fått Jodie att avstå från att impulsivt köpa den klänningen.

Två veckor efter köpet ringde budet på dörren och levererade ett mycket litet paket.

Videon med reaktionen hon fick när hon öppnade paketet:

Storleken på paketet skrämde omedelbart Jodie, som omedelbart började få misstankar om butiken hon hade handlat ifrån. Kort sagt, det tar inte lång tid att förstå att kuvertet med den köpta klänningen faktiskt var för litet för att rymma en sådan sak. Jodie blev dock inte förtvivlad över sitt misstag, tvärtom – hon började skratta högt när hon såg vad det var för klänning de hade sålt till henne! Videon hon lade upp på Twitter, med sin reaktion, där hon visar den så kallade "klänningen", är helt enkelt komisk eftersom tjejen dessutom inte kan sluta skratta!

Advertisement
Twitter / jodiehoward

Twitter / jodiehoward

Spänningen över paketets ankomst avtog snabbt när budet gav henne ett väldigt litet paket. När hon sedan öppnade det var besvikelsen ännu starkare. Som tur var kunde hon dock acceptera det faktum att hon gjort ett misstag och blivit lurad av nätbutiken med ett leende, vilket hennes roliga video visar. Med hjälp av sin mamma lyckades hon också prova klänningen: "Min mamma och jag skrattade när vi försökte ta på oss den och vi tyckte att den var rolig när jag äntligen fick på mig den, för den var helt genomskinlig", kommenterade Jodie.

Vad ska man säga... var försiktig så att du inte låter dig luras av snygga reklambilder när du handlar på nätet!

Advertisement