Kaninen gnager på hennes Louis Vuitton väska, skor och hår: skada för över 2 300 euro men hon älskar den

av Hanna Birgitta Nilsson

20 November 2021

Kaninen gnager på hennes Louis Vuitton väska, skor och hår: skada för över 2 300 euro men hon älskar den
Advertisement

Har du en kanin hemma som husdjur? Om du funderar på att adoptera en, kanske du först bör höra detta från Sarah Holling, en 35-årig kvinna från Derby, Derbyshire (Storbritannien). Den bedårande kaninen som heter Binx, en dvärgvädurskanin med fluffig grå päls, gnagde på sin älskarinnas mycket dyra Louis Vuitton-väska och fortsatte att äta kvinnans lika dyra träningsskor. Som om det inte vore nog njöt det lilla husdjuret också av att gnaga i Sarahs hår som hade jobbat hårt för att få det att växa. Kort sagt, Binx har gnagt på allt som fanns till hands, en skada på över 2300 euro. Är du säker på att du fortfarande vill ha en kanin?

via Mirror

Advertisement

Picked up my baby 4 days ago he’s so lovely natured very well handled. Lovely family he came with a little birth...

Pubblicato da Sarah Jane su Martedì 6 luglio 2021

Sarah adopterade Binx och älskade honom från första stund, men hon kunde inte vara likgiltig inför den skada som djuret har orsakat henne. I grund och botten, som hon själv sa, kan hon inte längre äga något dyrt sedan lilla Binx blev en del av hennes liv. Om vi ska vara ärliga tror vi att hon måste säga adjö till billigare föremål också, eftersom kaninen har en vana att gnaga på allt.
 
 
 
 
 
 
 

Advertisement
Facebook / Sarah Jane

Facebook / Sarah Jane

Sarah definierade upplevelsen av att ha Binx i hemmet med dessa ord: "Han har förstört saker för tusentals dollar, inklusive mitt hår. Han tuggar på allt: mina kläder, mina sneakers, allt han kan sätta tänderna i. Det är absolut en mardröm, även om jag älskar honom till döds." Ett förhållande av kärlek och hat, där kärleken naturligtvis övervinner hatet. 
 

Facebook / Sarah Jane

Facebook / Sarah Jane

Dessutom tillade kvinnan: "Jag kan inte äga något nu, eftersom allt tillhör Binx. Jag var helt förkrossad över håret eftersom jag tog av förlängningarna förra året under karantänen och spenderade hundratals euro för få håret att växa mellan behandlingarna och allt det andra. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, men till slut kände jag för att skratta. Och så väskan: Jag kan fortfarande inte fatta att han åt den. Han har verkligen dyr smak.

Hur är det möjligt att Binx åt hennes hår? Allt hände medan Sarah sov! En natt kom hon hem från en fest och bestämde sig för att lämna kaninen utanför buren under natten. Efter en mycket djup sömn märkte hon dock inte att husdjuret hade hoppat bredvid hennes kudde och hade börjat gnaga på håret. Du kan föreställa dig hennes reaktion på morgonen!

Facebook / Sarah Jane

Facebook / Sarah Jane

Visst är det ett bedårande djur, men innan du adopterar ett måste du vara välinformerad: du kan behöva ändra livsstil för ditt djur. Är du villig att göra det?
 
 
 
 
 
 
 

Advertisement