"Inga hycklande familjemedlemmar på min begravning": skriver kvinnan i sin dödsannons - TittaPaVideon.se
x
"Inga hycklande familjemedlemmar på…
Hon har ingen plånbok, han beställer bara mat till sig själv: en katastrofal första dejt På födelsedagsmiddagen dyker familjen inte upp: en man bjuder in restaurangens kunder att sjunga

"Inga hycklande familjemedlemmar på min begravning": skriver kvinnan i sin dödsannons

19 November 2021 • Av Hanna Birgitta Nilsson
1.297
Advertisement

Döden är tyvärr en oundviklig händelse som vi förr eller senare kommer att behöva hantera. Det finns de som är mer försynta än andra och är engagerade i att skriva ett detaljerat testamente och de som å andra sidan inte bryr sig alls, kanske tänker att det ögonblicket aldrig kommer. En spansk kvinna ville organisera en mycket speciell aspekt av sin begravning i minsta detalj: bestämma gästlistan på hennes begravning. Kvinnan preciserade att hon inte ville ha familjemedlemmar som alltid varit frånvarande på hennes begravning. För henne hade det varit hycklande av dem att dyka upp på hennes begravning: "Till alla dem som aldrig brydde sig om mig när jag levde: fortsätt att göra så, precis som förut!".

via: News18

Vem skulle vilja ha falska och självgoda människor på sin födelsedag eller vid en viktig händelse? Förmodligen ingen, och det är anledningen till att inte ens vid en högtidlig och viktig händelse som en begravning ville hon inte ha folk som inte brytt sig. De skulle säkert låtsasgråtit. Kvinnan skapade rubriker trots att hon avlidit, Doña Må Paz Fuentes Fernández; kvinnan som postade i sin dödsruna en lista över de personer som var inbjudna till hennes begravning:

"Eftersom min familj inte har varit en del av mitt liv på länge, förklarar jag i mina sista önskningar och testamente att endast de personer som nämns nedan får närvara vid min begravning, både i kyrkan eller på kyrkogården."

Dödsannonsen blev viral och många användare uttryckte sin respekt för den avlidna damen och hennes mod. "Om de har lämnat henne ensam under sin livstid kan de också hålla sig borta från begravningen. Bra lärdom, från den här damen som satte dem på plats!" är en av kommentarerna du läser på Twitter. En annan användare kommenterade: "Till fru Maria Paz all min respekt och min totala beundran, vila i frid".

Vad tycker du om detta enastående beteende? Vi hoppas att det finns få hycklande människor i ditt liv och att du kan njuta av stunder av lycka med dina närmaste medan du lever.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack