En flicka väntar varje vecka på sophämtaren för att hälsa på honom: han gör detsamma och blir hennes "hjälte"

av sofia

09 Maj 2022

En flicka väntar varje vecka på sophämtaren för att hälsa på honom: han gör detsamma och blir hennes "hjälte"
Advertisement

Vad är det som barn är bäst på? Att förvåna oss! Utan tvekan är en gåva som barn har att ibland agera på ett oväntat sätt och överraska oss, nästan alltid på ett positivt sätt. Den lilla huvudpersonen i den här historien får oss garanterat inte att tänka om, utan är tvärtom en ytterligare bekräftelse på detta.

Denna lilla flicka lyckades med en mycket liten gest fylla människors hjärtan med glädje när de fick höra hennes historia. När hon bara var 2 år gammal hade hon en sed som ägde rum varje torsdagsmorgon: hon gick fram till husets fönster, väntade på lastbilen som kom och hämtade soporna och hälsade på mannen som körde den. En till synes liten gest som dock alltid har varit speciell både för barnet och för sophämtaren. Låt oss tillsammans ta reda på hur den här historien började.

via Facebook/City of Bloomington

Brooklyns mamma sa att hennes dotter brukade stå bakom fönstret i sitt hus varje torsdagsmorgon och vänta på att sopbilen skulle köra förbi. Varför? Bara för att säga hej till sin "hjälte".

I princip hade var och en av oss som barn en person som var våran hjälte. Vem som helst och av vilken anledning som helst kan bli det, i det här fallet har lilla Brooklyn valt en helt normal person som dock varje gång de sågs lyckades ge henne ett stort leende och få henne på bra humör.

Advertisement

"Mitt hjärta fylls av glädje när jag ser min dotter le. - sa mamman - När den mannen passerar med lastbilen framför huset tutar han och hälsar på henne med ett stort leende, hon är glad och jag vet att hon kommer att vara det hela dagen". Denna sed pågick i ungefär ett år och sedan var det plötsligt dags för Brooklyns födelsedag som, ödet hade bestämt, det året skulle infalla på en torsdag.

Vilket tillfälle kunde vara mer passande för honom för att ge flickan en present och för henne att få umgås lite med mannen som hon tålmodigt väntade på varje vecka? När sophämtaren väl kom till huset, stod den lilla flickan inte vid fönstret, utan hon väntade på honom på gatan med sin mamma och en födelsedagscupcake som hon ville bjuda honom på. "Jag vinkade åt honom att stanna och komma närmare oss. - sa kvinnan - Han tvekade inte en sekund och gjorde det".

Flickans mamma fick reda på att sophämtaren hette Delvar Dopson och att han liksom hennes dotter med spänning varje torsdagsmorgon väntade på att få träffa henne. Mannen hade inga egna barn, men han tyckte om barn och på grund av detta var han glad över att veta att han med en liten gest kunde göra även lilla Brooklyn glad. Deras "historia" tog inte slut den dagen och Brooklyns familj har byggt upp en nära relation med Delvar.

"Efter det första mötet - erkände kvinnan - när vi var på väg till dagis tittade mitt barn på mig och sa att hon var glad. Och det var tack vare den vänlige mannen". Under de kommande månaderna visade sig Devlar vara ännu mer snäll och vänlig genom att ta med sig många presenter till den lilla flickan. En vänskap som inte tagit hänsyn till deras åldern och som blivit starkare och djupare med tiden.

Get ready to smile... :) For those of you that remember the story from early this year about our Public Works employee,...

Pubblicato da City of Bloomington, Illinois su Venerdì 7 ottobre 2016

"Tack för den glädje du ger Brooklyn varje torsdag morgon. Det betyder så mycket för oss. Tack, Delvar, för din vänlighet!" - Med dessa ord tackade Brooklyns mamma offentligt mannen som varit så snäll mot hennes barn.

Många visade uppskattning och kommenterade gesten och kanske lät de sig till och med inspireras av Delvar och började agera på samma sätt. I grund och botten är det faktiskt sant: i livet krävs det inte nödvändigtvis stora handlingar för att ge lycka, ofta räcker det med ett leende och en hälsning för att förbättra en annan människas liv.

Advertisement