En svärmor sparkar barnvakten och försöker amma sitt barnbarn i smyg: barnets pappa blir vansinnig

av sofia

03 Maj 2022

En svärmor sparkar barnvakten och försöker amma sitt barnbarn i smyg: barnets pappa blir vansinnig
Advertisement

En pappa berättade på Reddit om sin hjärtskärande förlust när hans fru födde Sammy, deras första dotter. Tyvärr hann kvinnan inte träffa henne och lämnade sin man som själv fick ta hand om en nyfödd bebis. En familjetragedi, vars dramatiska följder inte slutade här. Mannen upptäckte senare att hans svärmor, Sandra, försökte amma sitt barnbarn, även om han fick hjälp av henne under de första veckorna för att ge sin dotter någon form av moderlig fysisk kontakt. Dessutom hade kvinnan tagit sig friheten att sparka den barnvakt som mannen hade anlitat för att ta hand om hans dotter medan han var på jobbet. Men låt oss titta på alla detaljer.

via Reddit

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Mannen berättar att han förlorade sin fru, endast 34 år gammal, under förlossningen. Kvinnan lyckades föda lilla Sammy, som anförtroddes åt sin pappa och svärmor, Sandra, en 56-årig kvinna. En sådan allvarlig förlust lämnar ett outplånligt spår hos alla och denna nyblivna pappa måste ha arbetat hårt för att komma tillbaka på fötter igen. Han förväntade sig dock aldrig att behöva ifrågasätta sin svärmor på grund av något som han själv definierar som oacceptabelt beteende. Till en början gick allt mer eller mindre bra:

"Sammy är 4 månader gammal nu, och innan jag gick tillbaka till jobbet frågade jag min svärmor om hon kunde rekommendera en barnvakt som skulle ta hand om min dotter medan jag jobbade. Hon erbjöd sig att vara barnvakt för Sammy gratis. Jag talade om för henne att hon fick komma när som helst på dygnet, men att jag skulle anlita en barnflicka för att ta hand om Sammy, men hon insisterade på att göra det själv. Så jag tackade ja och gav henne en kopia av husnycklarna. Hon kom vanligtvis 30 minuter innan jag åkte till jobbet, och när jag kom hem stannade hon på middag och gick efter att ha lagt Sammy."

Allt gick bra under de första veckorna, tills Sammys pappa märkte att pulvermjölken som var avsedd för hans dotter inte användes.Hur var detta möjligt? Fick hans dotter inte tillräckligt med mat?

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Vid det tillfället bad mannen sin svärmor om en förklaring: "Jag frågade Sandra varför Sammy inte drack tillräckligt med mjölk. Hon sa att hon försökte amma min dotter. Först trodde jag att hon skojade, sedan insåg jag att hon inte skämtade alls. Hon sa att Sammy måste hålla på några minuter varje dag för att "aktivera" hennes mjölktillförsel. Jag tappade nästan förståndet, jag sa till henne att hon inte kunde göra det och att hon skulle sluta. Hon svarade att hon skulle sluta, men sedan fångade jag henne på bar gärning igen! Jag konfronterade henne och sa till henne att hon inte längre fick vara barnvakt till min dotter".

Sammys pappa tog då föräldraledighet för att hinna leta efter en ny barnvakt: "Jag hittade en, men efter två dagar dök hon inte upp. När jag ringde henne sa hon att "min mamma" hade sagt upp henne dagen innan. När jag bad henne beskriva kvinnan som hade kastat ut henne förstod jag att det var Sandra. Hon kom till mitt hus med sin nyckel och sparkade min barnflicka." Mannen var rasande. Han och hans svärmor bråkade tills han bad henne gå men hon vägrade och hotade att ringa socialtjänsten. Då ringde mannen polisen och svärmorn åtalades för intrång.

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Mannen, trots att han varit rasande på sin svärmor, undrar fortfarande om hennes beteende var överdrivet: "Jag vet att min svärmor sörjer förlusten av sin dotter, det gör jag också. Men hon har gick över gränsen när hon struntade i mina önskemål. Nu är hon väldigt arg på mig."

Användare på Reddit lugnade mannen och talade om för honom att han hade gjort sitt bästa för att skydda sig själv och sin dotter. Vad tycker du? Tycker du att svärmorn verkligen har gått över gränsen?

Advertisement