Hon utbyter meddelanden med en främmande man, bestämmer sig för att träffa honom och när de ses upptäcker hon att det är hennes svärfar

av sofia

29 April 2022

Hon utbyter meddelanden med en främmande man, bestämmer sig för att träffa honom och när de ses upptäcker hon att det är hennes svärfar
Advertisement

Nu för tiden är dejting- och chattappar mycket populära för att träffa män och kvinnor. Oavsett om det är för skojs skull, för att träffa din själsfrände eller för en liten kärleksaffär, ligger dessa dejting- och chattsidor numera på dagordningen. Men vem skulle förvänta sig att prata med en främmande människa under en period, upptäcka att man kommer bra överens, bestämma sig för att träffas och sedan upptäcka att det rör sig om ens svärfar eller svärdotter?

Du tror oss inte, eller hur? Ändå hände det för en tid sedan i Kina, där en kvinna och en man träffades för att lära känna varandra, utan att veta att de redan hade nära kontakt. De var i själva verket svärfar och svärdotter. Låt oss ta reda på hur det gick i detalj.

via Metro

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Det hela hände i Heilongjiang-provinsen i nordöstra Kina. Här träffade den unga 28-åriga kvinnan Lili Wang, en 57-årig man på en chatt som hon bestämde sig för att träffa för en kärleksaffär trots att hon var gift. Synd bara att det för både Lili och Wang vilade en överraskning runt hörnet som väntade på dem. När de väl kom till mötesplatsen upptäckte "kärleksparet" något mycket oroande och chockerande, nämligen att de var varandras svärdotter och svärfar.

Du läste rätt. De två kände varandra mycket väl redan. "Vi utbytte många meddelanden och till slut bestämde vi oss för att träffas. - berättar Mr. Wang - Synd att vi båda blev mållösa så fort vi öppnade dörren. Lili såg mig, vände sig om och sprang iväg direkt". Tråkigt nog skulle de otäcka överraskningarna inte ta sluta där.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Kanske för att han hade uppfattat något konstigt i deras vardagliga liv eller så var det bara ett sjätte sinne, men faktum kvarstår att Lilis man, som även är Wangs son, hade följt efter kvinnan. Så när hon flydde från sin dejt med sin svärfar, hamnade hon plötsligt öga mot öga med sin man. Som, med tanke på vad som hände under de följande minuterna, inte verkade ha tagit det särskilt bra. Situationen urartade faktiskt och ett slagsmål utbröt.

Tanken på att det skulle kunna finnas en relation mellan hans fru och hans pappa fick honom att känna sig bekväm och på grund av detta bröt ett kraftigt slagsmål ut mellan pappan och sonen. Hela situationen slutade med att svärdottern och svärfadern hanmnade på sjukhus och mannen fick 5 dagars fängelse på grund av attacken. Ett minst sagt unikt möte som ingen av de tre någonsin kommer att glömma. Vi hoppas för deras skull att det har rett ut allt och att deras liv kommer att återgå till det normala.

Advertisement