En respektlös kund kastar sin dryck på en gravid servitris, men en kvinna ingriper för att hjälpa henne

av sofia

29 April 2022

En respektlös kund kastar sin dryck på en gravid servitris, men en kvinna ingriper för att hjälpa henne
Advertisement

Var och en av oss behöver arbeta för att överleva. Det finns många typer av yrken runt om i världen, varav många involverar direktkontakt med kunder. För att göra liknande jobb behöver du ett bra humör, du behöver veta hur du visar upp ditt bästa leende även om dagen inte är bra och framför allt måste du ha tålamod... mycket tålamod. Man kan faktiskt inte ta för givet att den som är anställd alltid har att göra med snälla, hjälpsamma och lugna människor. Ibland händer raka motsatsen och man tvingas interagera med någon som är grinig och respektlös. Men även de som befinner sig i kundens skor och kanske har en dålig dag, måste vara försiktiga med att inte överdriva och alltid respektera andra, särskilt en anställd som utför sina uppgifter.

Tyvärr är det inte den situation som en kvinna i Atlanta bevittnade. Huvudpersonen i berättelsen vi ska berätta för dig idag blev chockad över en kunds beteende mot servitrisen som serverade honom. Låt oss berätta hur det gick.

via Facebook/Feroza Syed

Feroza Syed stod i kö på McDonald's för att beställa sin måltid när hon bevittnade en hemsk scen. Framför henne stod en man som, så fort han fick sin beställning, stötte på ett problem och reagerade på ett överdrivet sätt mot servitrisen som just serverat honom.

Upprörd över vad hon hade sett lade Feroza ut ett meddelande på sin Facebooksida där hon sa: "En kille framför mig i kön kastade sin dricka på servitrisen bara för att beställningen var fel. Den stackars servitrisen grät, jag försökte ta mig ur min bil för att hjälpa henne, men jag satt fast."

Enligt vad kvinnan förstod hade Bryanna, servitrisen, precis serverat en dryck till den oförskämda kunden och han, som hittade is i glaset, blev rasande och kastade glaset på henne. När Feroza gick fram till henne för att ta reda på om hon var okej, var Bryanna helt våt och grät, kanske även på grund av att hon var gravid i sjätte månaden. Kvinnan ställde sig till förfogande för att kontakta polisen och gav henne också 20 dollar i dricks.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Men hon kände att det inte var tillräckligt eftersom denna gest hade varit så allvarlig och Feroza bestämde sig därför för att lägga ut händelsen på nätet och berätta vad som hade hänt. Hon gjorde dock inte bara detta och lämnade dricks till den anställda kvinnan. Feroza Syed lanserade, för att bevisa att inte alla människor är hemska och orättvisa, en insamlingskampanj till förmån för servitrisen. På bara 24 timmar lyckades hon få ihop 1 600 dollar och kontaktade Bryanna för att få hennes adress och personligen leverera gåvan till henne.

"När hon gav mig kuvertet var känslorna enorma. Jag kunde inte låta bli att brista ut i tårar av glädje, jag förväntade mig inte en sådan sak." - sa servitrisen. För henne var det en riktig välsignelse att ha träffat Feroza som hade startat denna insamling och lämnat den öppen för alla de som fortfarande ville hjälpa Bryanna.

"När du bevittnar situationer där någon blir illa behandlad får du inte bara stå där, utan du måste agera för att det räcker med en person för att förändra saker i en annan människas liv". Det som betyder mest av allt är faktiskt att inte grubbla över hur oförskämda människor är, utan att leta efter, lära känna och umgås med de snälla och positiva personerna som finns i världen. Detta är det enda sättet att bekämpa de negativa sidorna som finns hos vissa människor.

Advertisement