x
En gravid kvinna blir vän med en gravid…
En kvinna får sparken för att hon är gravid, men domstolen ger henne rätt och hon får en ersättning på 40.000 £ En färgad tjej blir adopterad av ett äldre par:

En gravid kvinna blir vän med en gravid katt och tillbringar de sista dagarna av graviditeten tillsammans

08 Juni 2021 • Av sofia
16.987
Advertisement

Kärleken till djur är en känsla som vi föds med och som ofta inte passerar med tiden. Trots livets alla händelser blir det högsta prioritet att ta hand om en hund, en katt, en fågel eller någon annan art i svårigheter. Möt Lauren Maners, en kvinna som alltid har älskat att sträcka ut en hand till alla levande varelser som är mindre lyckligt lottade än henne och som inte kunde låta bli att göra det ännu en gång när hon hittade en övergiven katt vid sidan av vägen.

via: The Dodo

Lauren Maners, som väntade lilla dottern Kylie kunde inte låta bli när hon hittade katten i nöd, att stanna vid sidan av vägen och hjälpa henne. När hon såg den på nära håll insåg hon att den söta katten också var gravid. Lauren kunde inte låta bli att ta med henne hem: "Jag har länge hållt på med djurhållning och rehabilitering. När jag närmade mig slutet av graviditeten bestämde jag mig för att det var dags att ta en paus från allt detta, eftersom djuren som jag brukar uppfostra / rehabilitera i allmänhet var sjuka och behövde mycket vård, vilket jag inte skulle ha tid för när barnet föddes. "
 
 
 

Trots att hon visste att det var bättre att inte ta hand om några djur just då innan Kylie föddes, kunde kvinnan inte motstå den söta katten och bröt mot denna "regel" och tog henne omedelbart till veterinären för att se ifall katten tillhörde någon och ifall någon familj letade efter henne. Hon fick sedan reda på att katten alltid hade levt på gatan.

Efter besöket tog Lauren Maners med sig katten hem och tog hand om henne varje dag. Med tiden föddes ett förhållande av tillgivenhet och förtroende mellan kvinnan och katten som båda var gravida. Det verkade nästan som att katten, som fått smeknamnet Dove, uppfattade att hennes nya matte var i samma situation och väntade otåligt på att snart få bli mamma...

Advertisement

När kvinnan äntligen födde sin lilla dotter Kylie fick hon veta att katten Dove också hade fött sina sex ungar. De visste inte ifall katten hade fött samma dag som kvinnan, men det faktum att de båda träffades igen några dagar senare och båda kämpade med att ta hand om sin avkomma var en exceptionell känsla.

Lauren berättar: "När min dotter Kylie var 5 veckor gammal började hon lägga märke till kattungarna när jag tog med henne dit för att hon skulle få hjälpa mig att mata dem och se hur de mådde. Kattungarna var också väldigt nyfikna på min dotter, så de fann varandra direkt." Efter några månader tvingades dock Lauren och hennes familj hitta ett nytt hem för Dove och hennes sex ungar och trots att det var sorgligt att ta farväl av denna helt vita katt som hade följt och stöttat kvinnan under hennes sista dagar av graviditeten, var det inte ett sista avsked utan snarare ett på återseende. Dove adopterades av en vän till Lauren så att de kunde besöka henne när de ville!

Varken Lauren eller lilla Kylie ångrar den korta period under vilken de tog hand om kattmamman och hennes ungar, en delad erfarenhet och en gemensam känsla av stark moderinstinkt som de inte skulle byta ut mot något annat i världen!

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack