En ensamstående mamma tar examen ifrån Harvard och kommer till ceremonin tillsammans med sin dotter

sofia

12 Juni 2021

En ensamstående mamma tar examen ifrån Harvard och kommer till ceremonin tillsammans med sin dotter
Advertisement

Kära mammor där ute, vi vet mycket väl att det i världen inte finns något behov av superhjältar med extraordinära krafter och färgglada mantlar för att lösa de små och stora problemen i livet. I vardagen är det ni som är de riktiga superhjältarna utan någon mask eller någon extravagant dräkt. Räcker det inte med att alla dessa fantastiska kvinnor uppfostrar ett barn, tar hand om det, alltid finns där när det behövs, driver ett hushåll och kanske till och med arbetar?

via USA Today

Advertisement

lovexbriana/Instagram

Om du tycker att detta inte verkar vara tillräckligt, kanske vi kan få dig att ändra dig genom att berätta om kvinnan som är huvudperson i denna vackra och personliga berättelse om framgång. Denna superhjälte är en mamma som heter Briana Williams, är 24 år gammal, singel och bor ensam tillsammans med sin dotter Evelyn. Efter flera års enorma uppoffringar och en otrolig förmåga att kunna multitaska för att kunna hantera privatlivet, en dotter på väg, hemmet, arbete och studier, lyckades denna mamma som är stolt över både sin dotter och över sig själv ta examen med högsta betyg från Harvard Law School och uppfylla sin dröm om att ta examen i juridik.

lovexbriana/Instagram

Briana Williams blev gravid med sin ex-pojkvän under sitt sista år som juristelev vid Harvard, hennes drömuniversitet och var tvungen att avsluta sina slutprov innan hon tog examen med sin stora babymage. Tänk dig att den beslutsamma mamman gjorde sitt sista prov när hon var på väg att föda och, efter att hon hade fött barn fortsatte hon arbeta på sitt examensarbete med lilla Evelyn på ena armen och sina studieböcker uppslagna på den andra.

Briana trodde verkligen att hon inte kunde klara det, att hon inte skulle lyckas uppnå sina drömmar om att kunna bli advokat en dag, men i slutändan klarade hon det trots allt och fick till och med högsta betyg. På examensdagen dök hon upp i sin examenstoga tillsammans med sin söta lilla dotter Evelyn.

Advertisement

lovexbriana/Instagram

Briana publicerade bilderna från sin examensdag på hennes instagramsida och blev omedelbart populär på nätet: "Att säga att mitt sista år av studier, med en bebis och som ensamstående mamma var en utmaning skulle vara en underdrift. Kära Evelyn, de sa att jag inte skulle klara det på grund av dig. Jag vill bara att du ska veta att jag gjorde allt detta BARA FÖR DIG!"
 
Nu hoppas Briana att hon med sin vandring och sin personliga erfarenhet som ensamstående mamma som nyligen tagit examen kan uppmuntra alla de kvinnor som befinner sig vid ett vägskäl i sitt liv, tvugna att välja mellan att uppnå sina mål eller livet som mamma utan någon hjälp av en partner.
 
 

lovexbriana/Instagram

Enligt Briana Williams är en kvinna kapabel att hantera flera aspekter av sitt liv utan att behöva be någon annan om hjälp, detta är den dolda superkraften som alla mammor över hela världen innehar.

Äntligen har dina drömmar blivit verklighet, Briana!

Advertisement