Restaurangen ber henne amma sitt barn på handikapptoaletten - kvinnan blir vansinning - TittaPaVideon.se
x
Restaurangen ber henne amma sitt barn…
En cyklist hittar en övergiven hund på gatan och räddar den genom att stoppa den i fickan på tröjan Vid 16-års ålder får hon sparken från sitt modelljobb på grund av att hon bär storlek 36:

Restaurangen ber henne amma sitt barn på handikapptoaletten - kvinnan blir vansinning

28 Maj 2021 • Av sofia
449
Advertisement

Amning är en av de mest naturliga saker som en mamma kan göra efter att ha fött sitt barn. Även om mamman för det mesta föredrar att mata barnet med sin modersmjölk inom hemmets fyra vägger, betyder det inte att barnet inte kan börja gnälla och gny och behöva äta även när man är ute i friska luften, kanske på en allmän plats tillsammans med andra människor. Trots att amning är naturligt ser många individer fortfarande denna praxis som något konstigt, som de ofta även anser vara "olämpligt".

via: Metro UK

Nu ska vi berätta vad som hände med den här tjejen, hennes bebis och hennes mamma när de gick ut för att äta tillsammans på en lokal restaurang. Den unga mamman från Stockton-on-Tees i Storbritannien hade äntligen beslutat sig för att tillbringa en dag utanför hemmet med sin mamma Catherine, barnets mormor och sin åtta veckor gamla son Louis. Jessi Ferguson, mamman som är huvudpersonen i detta absurda missförstånd, hade frågat restaurangens anställda om hon kunde få ett bekvämt bord eller åtminstone ett som var lite lägre där hon eventuellt kunde amma lilla Louis, snabbmatpersonalen svarade att kvinnan kunde amma honom på handikapptoaletten.

Catherine, Jessis mamma, blev rasande över att den unga mamman tvingades gå på toaletten som var reserverad för funktionshindrade, sitta på toaletten och amma sin lilla son som under tiden hade börjat gråta för att han behövde bröstmjölk...

Catherine och Jessi tog inte alls personalens råd på ett bra sätt, båda var chockade över svaret de fick på begäran om att kunna få amma på ett lite mer bekvämt sätt: "Jag var rasande över den situation vi försattes i. Speciellt i covidtider eftersom dessa toaletter inte städades ordentligt efter varje användning. Efter att ha kommit ut från toaletten var min dotter fortfarande upprörd. Louis grät fortfarande och detta med all rätt enligt min åsikt!"

Självklart kom det sedan en ursäkt från restaurangledningen, som förklarade det hela som ett obehagligt missförstånd mellan personalen och mamma Jessie: "Vid detta tillfälle ledde ett missförstånd från en ny medlem i teamet en kund till att tro att handikapptoaletten var den enda plats på restaurangen där hon kunde amma sitt barn. Det är inte vår policy och vi uppmuntrar alla mödrar att amma vid våra bord.

En ganska obehaglig situation som ingen ammande mamma någonsin borde behöva uppleva när de är på allmän plats. Vad tycker du om denna restaurangs agerande?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack