De går ut för att äta på en snabbmatsrestaurang och kommer tillbaka med en kattunge som de hittat på gatan - TittaPaVideon.se
x
De går ut för att äta på en snabbmatsrestaurang…
Han gifter sig med sin riskokare och skiljer sig efter bara 4 dagar: En ung tjej ber ett par lämna restaurangen för att deras barn gråter och skriker för mycket:

De går ut för att äta på en snabbmatsrestaurang och kommer tillbaka med en kattunge som de hittat på gatan

12 Oktober 2021 • Av sofia
3.359
Advertisement

Det stämmer verkligen att oväntade möten alltid är de vackraste och Michelle och hennes pojkvän vet verkligen något om detta. Paret hade gått hemifrån för att hämta upp sin middag på den snabbmatsrestaurang som de brukar gå till. Vad de däremot inte visste var att det beslutet skulle förändra deras liv för alltid och att de snart skulle ha en extra familjemedlem i hemmet. Det var nämligen inte bara deras beställning som väntade på dem, utan även en söt liten kattunge som letade efter ett nytt hem och en matte eller husse som kunde ta hand om honom.

Det var en helt vanlig fredagskväll för Michelle Zack och hennes pojkvän, som efter en lång och ansträngande vecka var redo för lite avkoppling. Som vanligt gick paret ut runt åtta på kvällen till den vanliga snabbmatsrestaurangen nära sitt hem för att hämta sin beställning, redo att njuta av två läckra hamburgare framför tv:n. Saker och ting gick dock inte enligt planerna den kvällen.

Efter att ha ställt sig i kö med bilen i drive-in filen var det något nära trottoarkanten som fångade parets uppmärksamhet. "När jag närmade mig mikrofonen för att lägga in vår beställning lade jag märke till en liten svart sak nära vår bil" sa Michelle. "Jag tittade ordentligt med hjälp av min telefons ficklampa och först då insåg jag att det var två små och söta ögon som stirrade på mig" avslutar tjejen.

Innan Michelle var det förmodligen många bilister som hade sett den lilla hjälplösa varelsen i förbifarten. Ingen av dessa personer klev dock ut ur bilen för att hjälpa den lilla katten. Flickan agerade istället genom att lyssna på sitt goda hjärta.

"Min flickvän visste att jag aldrig skulle kunna lämna det hjälplösa lilla djuret vid sidan av vägen. Så jag klev ut ur bilen direkt och försökte bli vän med den darrande katten", berättar hennes pojkvän. Det tog inte lång tid för den rädda lilla katten att förstå killens kärleksfulla avsikter och att han bara ville ta hand om honom. På mycket kort tid bildades en stark vänskap mellan de, två och den lilla kattungen hoppade upp i famnen på sin räddare.

Advertisement

Michelle, som nästan blev rörd av situationen, tog omedelbart med kattungen till bilen där killen väntade på dem och hade svårt att tro vad hon just hade sett. Paret bestämde sig sedan för att ta hem sin nya lilla vän och döpa honom till Black Bean. Trots att bandet mellan nykomlingen och paret har blivit otroligt starkt på mycket kort tid bestämde sig Michelle och Zack för att överlåta kattungen till Runaways Animal Rescue, en förening som har tagit hand om små gatukatter i många år. På detta sätt kan Black Bean adopteras av en familj som kommer att kunna ta hand om honom på heltid.

Ett svårt val för paret som dock var glada över att ha räddat livet på ett litet försvarslöst djur från gatans faror. De gjorde rätt val!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack