Ett kattpar ber sina mänskliga grannar om att få komma in i värmen och föda sina ungar på en varm plats - TittaPaVideon.se
x
Ett kattpar ber sina mänskliga grannar…
17 retsamma katter som gett hundarna de bor tillsammans med en riktig utmaning En tjej tar med sin katt på lektionen för att inte lämna den ensam och gömmer den under skolbänken, en mycket rolig situation

Ett kattpar ber sina mänskliga grannar om att få komma in i värmen och föda sina ungar på en varm plats

28 November 2020 • Av sofia
3.778
Advertisement

Det är inte alla som älskar katter, men de som gör det vet mycket väl att de är ett underbart sällskap att ha i hemmet. Det är faktiskt inte sant att de är likgiltiga och kalla eller att de inte knyter an till sin matte eller husse (även om de är väldigt annorlunda jämfört med hundar), de kan faktiskt ge en oväntad mängd tillgivenhet. Detta är något som Gianna och Rob vet mycket väl, ett par från New York som fick ett mycket speciellt besök under sommaren...

via: Love Meow

Gianna och Rob hade omedelbart blivit vänner med ett par katter som alltid kom på besök hos dem. En var svart, den andra orange, de var ett par bestående av en hona och en hane och var så söta tillsammans att paret från New York så småningom blev förälskade i dem och gav hanen namnet Miso och honan namnet Suki.

Varje kväll kom de hem till paret för att äta, tills dess att de blev så vana vid sin nya matte och husse att de tillbringade hela dagen i deras trädgård eller låg framför dörren.

Allt verkade gå bra tills de en dag märkte att de två katterna ihärdigt försökte öppna dörren för att komma in och Suki såg mycket större ut än vanligt. Kanske var hon gravid? Gianna och Rob tvekade inte en sekund och bestämde sig för att skapa små kattkojor i kartong för båda katterna och låta dem få komma in i huset i väntan på veterinärens besök.

Veterinärens undersökning bekräftade parets misstankar: Suki var gravid!

Advertisement

En av de följande nätter återvände Gianna och Rob hem och fick en underbar överraskning. Suki hade fött sju kattungar och ammade dem så gott hon kunde. Vid hennes sida fanns hennes trogna "kattpartner" Miso, som aldrig lämnade henne ensam med sina ungar.

Först verkade det som om alla ungarna var svarta, men efter några dagar märkte Gianna och Rob att några av dem hade oranga ränder så troligen var Miso deras pappa!

Självklart kunde Gianna och Rob inte låta bli att låta hela gänget kattungar vara kvar i huset nu när de hade bestämt sig för att vara deras adoptivföräldrar och bli en stor familj!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack