En mamma beskriver sitt liv med 12 barn: "Jag köper 5 förpackningar med frukostflingor, 66 mjölkförpackningar och 600 blöjor i veckan

av sofia

29 April 2022

En mamma beskriver sitt liv med 12 barn: "Jag köper 5 förpackningar med frukostflingor, 66 mjölkförpackningar och 600 blöjor i veckan
Advertisement

Att välja att skaffa barn eller inte är varje kvinnas rättighet och man bör alltid få känna sig fri att göra sina egna personliga föräldraval. Britni Church fick 12 barn, alla önskade, fast med två olika män. Denna supermamma är bara 32 år gammal och i en video på TikTok avslöjade hon att hon har varit gravid i totalt 88 månader ... alltså 7 år och 4 månader! Alla har inte en så stor familj och detta är orsaken till att denna mamma har blivit hårt kritiserad. I verkligheten, som hon själv förklarar, är hennes familj precis som alla andra, bara lite större. Det är inte lätt, visserligen, men om du frågar henne, skulle hon inte gå tillbaka och ändra något av sina val!

via TikTok / ourlargefamilylife

TikTok / ourlargefamilylife

TikTok / ourlargefamilylife

Även om Britni inte är särskilt förtjust i själva graviditeten, har hon blivit gravid 12 gånger och fullföljt den varje gång. Hon blev gravid för första gången vid 16-års ålder då hon fick sitt första barn, Crizman, med sin exman. Paret fick fyra andra barn, som nu alla är tonåringar, men de skilde sig 2010. År 2012, efter att ha vilat och roat sig under en period, fick hon ytterligare en dotter, Jesalyn, som nu är 8 år gammal. Den unga mamman levde som ensamstående förälder i minst sex år, innan hon träffade Chris, hennes nuvarande man sedan 2014. Med honom fick Britni 6 andra barn och detta förklarar varför hon hittills har 12 barn. "Jag gillar inte riktigt att vara gravid, men jag skulle göra det igen om jag var tvungen. Jag älskar mina barn otroligt mycket", säger hon med entusiasm.
 
Trots sin entusiasm kritiserades Britni hårt för att ha skaffat så många barn och anklagades för att leva på statliga bidrag eller andra typer av eftergifter. Faktum är att hon själv säger sig vara en del av en väldigt normal familj, "precis som alla andra", om än stor, och avslöjar att hennes liv som heltidsmamma inte är så hektiskt som man kan tro. Svårigheterna är förstås inte få. Tänk bara att hon och Chris spenderar cirka 230 pund i veckan på matinköp, inklusive fem lådor flingor, 66 kartonger mjölk och 600 blöjor.
 
 
 
 

Advertisement

Trots att hon skulle vilja ha fler barn har Britni nu bestämt sig för att "hålla tillbaka": 12 barn är ingen liten siffra och fyra av dem är yngre än 3 år, vilket i sig är en stor utmaning. Vi kan bara önska denna vackra och stora familj ett stort lycka till i framtiden!

Advertisement