"Jag och min man sover i olika rum" En kvinna förklarar nyckeln till framgång i sitt äktenskap

av sofia

13 Maj 2022

"Jag och min man sover i olika rum" En kvinna förklarar nyckeln till framgång i sitt äktenskap
Advertisement

Att hitta sin bättre hälft är inte så självklart, men att få ett förhållande att fungera över tid är ännu svårare. Det finns de som till exempel sover i separata rum. Det stämmer! Att sova tillsammans, i samma rum, verkade en gång i tiden vara ett måste för de "lyckliga" paren, medan flera makar nu för tiden inser att det är just på kvällen, innan läggdags, som problemen kan uppstå. Faktum är att väldigt ofta har två människor olika behov, eller har vanor som stör varandras sömn. Så varför fortsätta sova i samma rum och beröva varandra från något så viktigt? Influencern Taylor Paul förklarade de olika anledningarna till varför hon och hennes man sover i separata rum ... med fantastiska resultat!

via TikTok / taylorfrankiepaul

TikTok / taylorfrankiepaul

TikTok / taylorfrankiepaul

Taylor Paul lade upp en video på sitt TikTok-konto, som skamlöst visar de två separata rummen som hon och hennes man sover i. Visst är hennes sovrum mycket vackrare och mer välstädat än mannens, men det har inget att göra med varför dessa makar sover ifrån varandra. Eller åtminstone nästan inte.

Kvinnan förklarade att hennes man går i sömnen, ibland pratar i sömnen eller får henne att ofrivilligt vakna eller bli rädd. Dessutom kommer mannen ofta in i sovrummet på natten för att leta efter till exempel en skjorta och riskerar ofta att väcka henne när han rotar bland kläderna. Kort sagt, ledde alla dessa skäl till att Taylor första gången bad honom sova i gästrummet och det var även första gången hon kände att hon verkligen hade sovit bra.

Advertisement
TikTok / taylorfrankiepaul

TikTok / taylorfrankiepaul

Taylor hävdar också att hennes man gillar att sova i en svalare miljö, medan hon föredrar höga temperaturer. Som om detta inte vore nog behöver hennes man somna med ett vitt bakgrundsljud, medan hon föredrar total tystnad. Kort sagt, det verkar som att de två har hittat den bästa lösningen för båda, att sova i två separata rum!

Kvinnan skämtar om den enorma skillnaden mellan de två rummen: det ena är väldigt vackert och det andra alldeles rörigt!

TikTok / taylorfrankiepaul

TikTok / taylorfrankiepaul

"Jag känner att det här är den bästa lösningen för oss", kommenterade Taylor, "vi har ett riktigt sunt och stabilt äktenskap, vi sover gott och vi båda älskar våra separata rum." Många användare tror det inte och säger att de är oroliga över deras äktenskaps öde: "Inom loppet av 5 år kommer du att skilja dig" eller "Jag känner att en skilsmässa är på ingång" är bara några av kommentarerna som kan läsas nedanför den populära videon. Många andra har dock varit överens om denna praktiska lösning och hävdat att de själva gör likadant.

Vad tror du? Om det var en bra lösning för att säkra ditt förhållande eller äktenskap, skulle du överväga det?

Advertisement