En 63-årig man försvarar sin 25-åriga flickvän: "Hon är inte bara med mig för pengarna"

av sofia

03 Augusti 2023

En 63-årig man försvarar sin 25-åriga flickvän: "Hon är inte bara med mig för pengarna"
Advertisement

När det kommer till känslor, vad du känner för en annan person, spelar ingenting annat någon roll än att få vara lyckliga tillsammans. Detta är åtminstone vad huvudpersonen i dagens berättelse, Claudio Spilatro tycker.

En man som inte längre är särskilt ung och vars äktenskap har upphört efter 18 långa år. Men han gav inte upp och gav kärleken en ny chans, han gav sig själv chansen att komma tillbaka in i matchen igen. Låt oss tillsammans ta en titt på hans berättelse som har lockat till sig så mycket uppmärksamhet.

via Nypost

Advertisement

Claudio, 63 år gammal, har bestämt sig för att ge sig tillbaka in i leken och han gjorde det genom att anpassa sig till dagens trender. På vilket sätt?

Han laddade ner en populär dejtingapp och träffade så småningom vad han beskriver som "Kvinnan jag alltid har väntat på." Hon heter Semie Atadja och är en mycket vacker kvinna. Det som dock fick många att "rynka på näsan" är deras åldersskillnad, det är nästan 40 år mellan dem eftersom Semie "bara" är 25 år gammal.

Det dröjde inte länge förrän kritiken började regna in. De flesta hävdar att denna unga kvinna bara är med honom för hans pengar. Men är det verkligen så?

Advertisement

Claudio förklarar att de passar väldigt bra ihop, att de känner samhörighet och kände att de förstod varandra redan från de första meddelandena som de två utbytte. Claudio äger Pelican Shops som är ett skid- och snowboarduthyrningsföretag i New Jersey, vilket gör honom ekonomiskt "välställd", och detta går det inte att säga någonting om.

Han definierar sin relation, liksom sin nya partner så här: "Allt jag har letat efter sedan mitt äktenskap tog slut." För att vara exakt tror han att ett förhållande är lite "Som ett utbyte som är fördelaktigt för båda parter". Han älskar att Semie är full av energi och aldrig tröttnar på att resa, hon beundrar i Claudio den styrka och det självförtroende som alltid gör att hon känner sig trygg.

Faktum är att sedan de träffades har de börjat resa världen runt tillsammans: Brasilien, Shanghai, Hawaii, de har åkt skidor i Alperna och besökte sitt andra hem i Dominikanska republiken. Kort sagt, inte riktigt en livstil som alla kanske har råd med. Kan avundsjuka vara orsaken till hatet mot dem? Vad tror du?

Advertisement