En mamma till 8 barn berättar: "Jag har varit gravid i nästan 12 år i rad!"

av sofia

04 Maj 2022

En mamma till 8 barn berättar: "Jag har varit gravid i nästan 12 år i rad!"
Advertisement

Moderskap är något som upplevs olika av varje kvinna, det finns de som inte kan vänta med att föda sitt andra barn och de som istället är glada och nöjda med ett och aldrig skulle vilja gå igenom de långa 9 månaderna av graviditeten plus förlossningen en gång till. Sedan finns det mammor som "Ms Kora", bosatt i Las Vegas med sin underbara familj med 8 barn. Hur har hon lyckats med detta? Enkelt, genom att vara gravid i nästan 12 år i rad! Hon avslöjar det i en väldigt fin video som hon själv lagt ut på Instagram.

via Instagram / mzkor

Instagram / mzkor

Instagram / mzkor

För denna supermamma kan det inte ha varit lätt att klara av 8 graviditeter - om man ska vara ärlig, har det till och med varit några fler som tyvärr slutade i missfall - på 12 långa år, men glädjen hon känner idag när hon ser sina barn är obestridlig. I den roliga videon hon la upp på sitt Instagramkonto avslöjar "Ms Kora" att hon har varit gravid i nästan 12 år i rad. Beviset? Ja, hennes barn förstås: här är de allihopa, när de poserar en efter en framför kameran medan de alla skrattar.

"Ms Kora" är mamma till 5 pojkar och 4 flickor, och hon kunde inte vara mer stolt. Det äldsta barnet är 20 år, vilket är anledningen till att många användare har tagit upp frågan om "kronologisk ålder": Kora ser ut att vara för ung för att ha ett barn i den åldern!

Advertisement
Instagram / mzkor

Instagram / mzkor

För att vara ärlig så har det varit många användare som har gissat på att hon var i 20-års åldern: "Du ser yngre ut än din äldsta son!" eller till och med "Du ser inte ut som deras mamma, utan deras syster!". Ändå var denna supermamma gravid från 2000 till 2012! I videon på Instagram kommer du att kunna se alla hennes barn, nu vuxna, kliva fram en efter en framför kameran, precis som om de gick en modevisning. De 18 miljoner användare som tittade på videon blev väldigt förvånade, till och med över Koras fysiska utseende. Förmodligen, som kvinnan själv visar i sina videor, har regelbunden träning hjälpt henne mycket för att hålla sig i form och för att klara alla graviditeter.

Vad ska man säga ... starkt jobbat av denna supermamma!

Advertisement