En man slänger en tårta i ansiktet på sin fru på bröllopsdagen: hon ber om skilsmässa dagen efter

av sofia

26 April 2022

En man slänger en tårta i ansiktet på sin fru på bröllopsdagen: hon ber om skilsmässa dagen efter
Advertisement

För de flesta är bröllopsdagen en av de vackraste dagarna i livet. En dröm som går i uppfyllelse, du förenas med den du älskar och får uppleva underbara stunder omgiven av dina nära och kära. Men allt blir kanske inte alltid som man har tänkt sig och faktum är att på ett pars bröllopsdag kan det också bli så att människor bestämmer sig för att visa sina allra värsta sidor.

Blev det inte så på ditt bröllop? Tja, då hade du tur och hade förmodligen även rätt människor runt omkring dig. Bruden som är huvudpersonen i den här historien är inte direkt av denna åsikt och vi ska strax tala om varför.

via Mirror

Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Hon hade hittat sin drömman, valt ett bröllopsdatum, allt var perfekt planerat enligt traditionen, kort sagt, allt var redo för en oförglömlig dag, utom en sak. Vi vet inte om du någonsin har hört talas om senaste modet när det gäller bröllop. Det verkar som att det, förutom traditionella vanor som att kasta buketten eller liknande, är väldigt populärt att kasta tårta i ansiktet på varandra brudparet emellan.

Tydligen, på senaste tiden verkar det som att brudparet på mottagningen inte bara byter tårtbitar och ger den andra sin bit för att symbolisera det djupa bandet, utbytet och ömsesidig hjälp, utan det går steget längre. Paret bör tydligen, efter detta romantiska ögonblick, även "mosa in" bröllopstårtan i ansiktet på sin partner.

Advertisement
Christopher Campbell/Wikimedia - Not the actual photo

Christopher Campbell/Wikimedia - Not the actual photo

Huvudpersonen i denna berättelse har aldrig gillat den här typen av sedvänjor och har alltid sagt till sin blivande make att hon inte ville göra så. När allt kommer omkring, varför förstöra en kvinnas frisyr och smink den dagen då hon känner sig som en riktig prinsessa?

I vilket fall som helst hade hennnes man försäkrat henne om att han inte skulle göra någonting och att han skulle respektera hennes begäran. Tyvärr höll han inte sitt löfte. Enligt vad bruden berättade på nätet tog hennes man tag om hennes nacke och tryckte ner hennes ansikte i tårtan. Kvinnan berättar att hon lider av klaustrofobi och att hon hade lidit oerhört mycket under det ögonblicket då hon var nedpressad i sockerkaka och vispgrädde. Detta, i kombination med att hennes man inte hade lyssnat på henne gjorde att hon blev fullkomligt rasande.

Pixnio - Not the actual photo

Pixnio - Not the actual photo

Dagen efter ceremonin avslutade hon sitt förhållande med sin nya man och begärde skilsmässa. De flesta av hennes släktingar och vänner tyckte att hon skulle tänka på saken, för att inte ryckas med av den tillfälliga besvikelsen och att hon borde försöka förlåta honom. Men hon känner inte att hon klarar det och har därför inte längre någon relation med mannen och har bestämt sig för att gå vidare med sin skilsmässoansökan.

Den främsta anledningen är inte så mycket själva tårtan, utan enligt henne känslan av att inte kunna lita på en person som för en bagatell har "svikit" henne utan att blinka. Många användare som läste hennes uttalande höll med henne och rådde henne att lämna sin man. Den här kvinnan känner dock att hon befinner sig i en svår situation eftersom hon å ena sidan älskar sin partner, men å andra sidan känner sig skeptisk.

Vad tycker du?

Advertisement