Hon lever med 50 möss i hemmet: De är mycket sociala och badar i diskhon i köket" (+VIDEO)

av sofia

24 April 2022

Hon lever med 50 möss i hemmet: De är mycket sociala och badar i diskhon i köket" (+VIDEO)
Advertisement

Om du blir ombedd att välja ett husdjur, vilket skulle du vara mest benägen att välja? Kanske skulle de flesta av oss vilja ha en hund, en katt, en guldfisk eller kanske en kanin - dessa är mycket på modet på senaste tiden. Enkla och till och med lite självklara val. Kanske var det detta som fick huvudpersonen i dagens berättelse att välja en lite mindre vanlig sort. Vill du veta vad hon valde för att känna sig mindre ensam när hon gick i pension? Möss.

Ja, du läste rätt. Inte hamstrar som vi ibland hör talas om, utan en annan typ av smågnagare. Och inte en eller två eller ens tre, utan 50 stycken. Låt oss se hur hon har organiserat sitt hem.

via Mirror

I mean, how can you think rats aren't adorable?

Pubblicato da Michele Tinoyan su Lunedì 10 gennaio 2022

Det här är Michele Raybon, 51 år gammal från Palmdale i Kalifornien. Michele fick sina första möss år 2018 från en uppfödare i Texas. Kvinnan blev genast förtjust i husdjuren eftersom hon anser att de är mycket vänliga och sällskapliga och håller henne sällskap.

Hon var en stor djurälskare i allmänhet och skaffade till en början bara några få exemplar av gnagare, men sedan, när hon flyttade till Kalifornien och inte kände någon annan uppfödare där, bestämde hon sig för att bli en. I början sålde hon några en del råttälskare, men när hon slutade blev de alla hennes husdjur.

Advertisement

Rat attack

Pubblicato da Michele Tinoyan su Martedì 7 dicembre 2021

"Jag älskar djur från djupet av mitt hjärta. När jag växte upp ville jag bli veterinär, men det blev inte så. - säger hon - jag har också fyra hundar, tre katter och två grisar som bor i en egen inhängnad. Med mössen är det inte en besatthet, det är snarare en passion. De är alla väldigt sällskapliga och har väldigt olika personlighet. De är mina små "barn". - fortsatte Michele - De är underbara".

Kvinnan har blivit världsberömd på webben sedan hon lade upp en video som visar alla hennes husdjursmöss som badar i hennes diskho. 25 hanar och 25 honor som tar ett mycket avkopplande bad. Detta är ett kanske lite extravagant val som en del av hennes bekanta inte tycker är trevligt. Hon säger själv att inte alla människor som besöker henne uppskattar närvaron av dessa djur. Andra, å andra sidan, ser på dem på samma sätt som andra djur.

Its national rat day!!

Pubblicato da Michele Tinoyan su Sabato 3 aprile 2021

"Tyvärr finns det många fördomar om möss. – fortsatte Michele – Många är övertygade om att det är smutsiga djur och bärare av sjukdomar, men så är inte fallet. De tenderar att hålla sig undan och se på dem som ett hot, men för mig är de inte det.” Den här kvinnan är mer än stolt över sitt val och skulle aldrig överge sina små gnagare.

Y la gente pagando por mascotas caras 😂. Una mujer que se define a sí misma como una fanática extrema de los roedores se hizo viral en redes sociales después de subir un video bañando a sus 50 “bebés” en el fregadero de su cocina. Los animales a los que Michele Raybon tiernamente llama “bebés” son ratas que ha ido coleccionando desde que tuvo su primer grupo en 2018. Ahora tiene cinco docenas de “acogedoras” mascotas que chapotean en su cocina cuando es la hora del baño. La amante de las ratas trata a todos sus sus amigos peludos por igual, considerándolos su familia a pesar de que algunos de ellos, 25 machos y 25 hembras, no son tan amigables como otros.

Pubblicato da Danny Cruz su Giovedì 14 aprile 2022

Förvisso har Miche gjort ett märkligt och unikt val som dock har inspirerat många människor som har bestämt sig för att adoptera små möss. Vad tycker du om saken? Skulle du någonsin göra ett sådant val som det hon gjorde?

Advertisement