En kille söker lyckan och köper en skraplott som ger honom en vinst på 250 000 euro

av sofia

22 April 2022

En kille söker lyckan och köper en skraplott som ger honom en vinst på 250 000 euro
Advertisement

Det stämmer verkligen att lyckan kommer när man minst anar det. Faktum är att man aldrig vet vem som kommer att ha tur i livet och när. Under många år kanske turen inte finns vid vår sida och sedan plötsligt bestämmer den sig för att välja just oss och ge oss unika och oförglömliga stunder. Trots allt kan det dock också hända att turen glömmer att sätta ihop alla pusselbitar och att det inte direkt går som man hade tänkt sig.

Tyvärr vet huvudpersonen i denna berättelse detta mycket väl. Låt oss se vad som hände med den här unga killen.

via Metrotime

Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

En arbetslös ung 20-åring emigrerade från Algeriet för att söka lyckan och bestämde sig för att försöka genom att köpa en skraplott. Han hade gjort det flera gånger förr, men förutom 5 och 10 euro hade han inte vunnit särskilt mycket. För en tid sedan, kanske bara av en ren slump, eller så var det ödet som hade bestämt  att det vara dags för honom att köpa den vinnande lotten.

När han väl skrapat lotten insåg killen att han hade vunnit hela 250 000 euro. En häpnadsväckande siffra som av förklarliga skäl inte bara gick att hämta ut på försäljningsstället där han hade köpt skraplotten. Det var därför nödvändigt att vända sig till Rikslotteriet för att hämta ut vinsten.

Det fanns dock ett litet problem: killen hade rymt från Algeriet och hade inga papper med sig för att styrka sin identitet. Av denna orsak hade han bett 3 av sina vänner ta lotten och gå till lotteriet för att hämta ut "bytet". Naturligtvis var siffran väldigt hög och det krävdes en liten utredning innan den överlämnades till någon.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Det visade sig att den vinnande lotten inte tillhörde någon av de tre killarna som dök upp, utan en fjärde person. Synd bara att vinnaren inte hade ett bankkonto och att det inte gick att betala ut vinsten. En advokat har dock tagit på sig fallet och gör allt för att den unge mannen ska kunna få sina pengar.

"Vi ska försöka öppna ett bankkonto snabbt så att min klient ska kunna komma åt den vunna summan. - förklarade hans advokat Alexander Verstraete - Min klients idé är att bosätta sig i Bryssel och köpa ett hus i staden. Han säger att han vill hitta en tjej att bli förälskad i och bilda familj med."

Vi hoppas av hela vårt hjärta att denna kille kommer att kunna nå sitt mål mycket snart för att få njuta av den rikedom han just har fått och, efter så många svårigheter, äntligen kunna förverkliga alla sina drömmar. Lycka till!

Advertisement