En fattig pappa blir fotograferad medan han räknar pengar som han sparat under åren för att köpa skor till sin son

av sofia

15 April 2022

En fattig pappa blir fotograferad medan han räknar pengar som han sparat under åren för att köpa skor till sin son
Advertisement

En förälder skulle alltid vilja ha det bästa för sitt barn, även om de sociala och ekonomiska förhållandena i vissa familjer ofta inte tillåter dem att ge stora gåvor. Kanske var det därför bilderna på en pappa som köpte skor åt sin son genom att betala med mynt snabbt blev virala. På bilderna som publicerades 2019 av Facebooksidan "Philippine Trends and News" kan vi se en man med ett ansikte präglat av ålder och livets svårigheter, som en efter en räknar mynten som han mödosamt verkar ha sparat för det ögonblick. Människor överöste honom naturligvis med beröm, och påpekade det vackra band som fanns mellan denna man och hans son.

via Facebook / philippine trends and news

Den stackars mannen på dessa bilder har väckt mycket medkänsla och empati hos alla de användare som har sett de stora uppoffringar han verkar ha genomgått för att köpa ett par enkla skor till sin son. På bilderna, förmodligen tagna av kassörskan i butiken, kan du se det exakta ögonblicket när mannen räknar alla pengar han har lyckats spara fram till det ögonblicket: han visste att han inte skulle göra sin son besviken och att han skulle kunna köpa honom ett par skor.

Advertisement

När han har räknat klart alla mynt, är uttrycket av tillfredsställelse i mannens ansikte ovärderligt. Det var ett speciellt ögonblick både för både pappan och sonen. Inlägget blev otroligt populärt, även tack vare bildtexten som åtföljde det: "Låt oss göra honom känd! Den här pappan köpte sin sons skor för pengarna han hade sparat i flera år. När han räknar mynten i butikskassan dyker det upp ett leende på hans läppar ... han ler för att han lyckas köpa de skor som hans son hoppades på att få. Så länge han lever kommer han att göra allt för att göra sina barn lyckliga och vi vill dela hans historia. Du är en fantastisk pappa! Vi önskar dig allt gott och hoppas att du kommer att få fler välsignelser i ditt liv."

Användarnas reaktioner var naturligtvis mycket positiva: "Gud välsigne den här mannen och alla andra förälder som värdesätter sitt barn så mycket och som uppoffrar allt för att ge dem glädje. Detta är kärlek i dess sannaste form. Bra gjort" .

Det är tydligt att den här mannen älskar sin son extremt mycket och hans gest har rört många människor.

Advertisement