Svärmorn bokar ett flyg i första klass för alla utom sin svärdotter: Tjejen känner sig förödmjukad och åker inte

av sofia

15 April 2022

Svärmorn bokar ett flyg i första klass för alla utom sin svärdotter: Tjejen känner sig förödmjukad och åker inte
Advertisement

Att organisera en familjesemester kan ha både  för- och nackdelar. Det är faktiskt inte alltid lätt att få folk att komma överens. Oavsett om det handlar om resmålet, tiden på året, transportmedlet eller någon annan detalj på en resa, kommer alla att ha sin egen synvinkel som de håller fast vid. Och om du är i ett förhållande och en av er bestämmer sig för att resa med sin partners familj kan det gå riktigt illa.

Huvudpersonen i vår berättelse hamnade i en obekväm och obehaglig situation och berättade i ett inlägg på Reddit om sin hemska upplevelse på grund av sin pojkvän och hans mamma. Låt oss kika på vad som hände

via Reddit

Piqsels - Not the actual photo

Piqsels - Not the actual photo

Användaren @NotGoingThank berättade sin historia på webben för att dela med sig om sin upplevelse och även för att be om råd från de många människor som läst hennes ord. Tjejen skrev att hon planerade en semester tillsammans med sin pojkvän och hans familj. "När vi kom till flygplatsen - det här är hennes ord - insåg jag att Becky, min svärmor, hade köpt en flygbiljett till henne och 6 andra personer i första klass, medan hon för mig hade köpt en i andra klass. Jag visste att hon inte gillade mig särskilt mycket , men jag tyckte att hennes beteende var väldigt oförskämt."

Enligt berättelsen hade Becky alltid fällt elaka kommentarer om tjejens föräldrars arbete och även om hennes utbildning till sjuksköterska. Men trots detta, låt oss fundera på det en stund, att komma till flygplatsen med hela ditt resesällskap och upptäcka att du har särbehandlats, är inte precis det trevligaste man kan råka ut för.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

"Jag fick ställa mig i en annan kö för ombordstigning och jag upptäckte också att jag var tvungen att betala en extra avgift för mitt bagage. - fortsatte författaren till inlägget - I det ögonblicket märkte jag min svärmor och hennes nöjda blick, min pojkvän bara stod där helt orörlig. Han kom inte fram till mig ens ett ögonblick för att hjälpa till. Plötsligt kände jag bara att jag inte klarade mer och brast ut i tårar. En person i flygplatspersonalen som tog emot min biljett pratade med mig och försökte trösta mig. Jag förklarade problemet för honom och han sa åt mig att inte åka, eftersom den familjen inte ansåg mig vara på deras nivå och framför allt för att de inte förtjänade mig”.

Tack vare dessa ord insåg tjejen vad som verkligen hade hänt och hade ett jobbigt bråk med både sin pojkvän och sin svärmor. Hon sa att hon var besviken och att hon tyckte att hon blivit orättvist behandad. Så killen blev hennes ex på väldigt kort tid. Under de följande dagarna försökte han kontakta henne per telefon men inte för att be om ursäkt, han ville bara påpeka att hon hade låtit andra människor som hade ordnat en semester åt henne slösa bort både sin tid och sina pengar.

Piqsels - Not the actual photo

Piqsels - Not the actual photo

Det dröjde inte länge förrän kommentarerna till inlägget började rulla in och de flesta var eniga om att tjejen hade gjort rätt i att inte åka. "Mannen på flygplatsen hade rätt: om du klivit på planet skulle de ha behandlat dig illa under hela semestern. Du gjorde rätt." - skriver en användare. En annan försökte trösta henne med dessa ord: "Just nu känner du dig nere, du tror att du har förlorat något viktigt, men det har du inte och med tiden kommer du att inse det. Du kommer säkert att hitta någon bättre än den där killen." Alla uppmuntrade tjejen på ett eller annat sätt och sa till henne att hon hade gjort rätt. Den killen förtjänade henne inte, han var för fäst vid sin mamma och skulle aldrig ha prioriterat henne.

En sorglig historia som visar hur skadliga familjerelationer kan vara. Ibland inser föräldrar, svärföräldrar eller syskon inte vad de gör och vilken skada de kan orsaka i någons liv genom att agera på ett visst sätt.

Advertisement