Pojkvännen ligger på en bår i ambulansen, men hon insisterar på att få lösenordet till hans mobil: "Jag måste veta om du har varit otrogen" (+VIDEO)

av sofia

14 April 2022

Pojkvännen ligger på en bår i ambulansen, men hon insisterar på att få lösenordet till hans mobil: "Jag måste veta om du har varit otrogen" (+VIDEO)
Advertisement

Relationer är inte lätta att hantera, men man måste kunna se när en relation inte längre är konstruktiv utan raka motsatsen. Varningstecknen kan vara många, men bland de första och främsta orsakerna finns det ofta en okontrollerad svartsjuka som en av de två partnerna lider av. I Cali, en stad i Colombia, fick vi bevittna en scen av svartsjuka med både tragiska och komiska drag: en ung kvinna försökte få tag i lösenordet till sin pojkväns mobiltelefon medan han låg på en ambulansbår redo att åka till sjukhuset. Mannen behövde uppenbarligen vård, men hans flickväns första tanke var att ta ifrån honom hans mobiltelefon och komma åt hans personliga information.

via Twitter / miguelAPalta

Twitter / miguelAPalta

Twitter / miguelAPalta

Om din pojkvän behöver färdas i ambulans, borde din första tanke absolut inte vara att ta hans mobiltelefon och försöka läsa hans privata meddelanden. Om så är fallet, bör du veta att det finns något i ditt förhållande som inte står helt rätt till.

När svartsjukan blir så okontrollerbar är det tydligt att du befinner dig i ett giftigt förhållande där det skulle vara bättre att klippa alla band. Scenen som filmades och sedan lades upp på Twitter i Cali, Colombia, visar en tjej som inte bryr sig det minsta om att hennes pojkvän just råkat ut för en olycka: hennes enda tanke är att ta reda på vad lösenordet till hans telefon är, så att hon ska kunna kolla efter meddelanden till eller från andra kvinnor. Flickan var faktiskt rädd för att ha blivit bedragen och ville verifiera allt genom att komma åt sin pojkväns mobiltelefon.

Advertisement

Mellan allt skrik och knuffande, i ett så känsligt ögonblick, avlägsnades den unga kvinnan från ambulansen och kritiserades starkt av alla närvarande. Det verkade som att flickan inte kunde kontrollera sig själv, hennes skrik och aggressiva beteende verkade inte ha några gränser. Hon ville till varje pris hindra ambulansen från att åka därifrån. När ambulanspersonalen till slut släpade bort henne från fordonet fortsatte hon att skrika och sparkade till och med till bilen. Vid det tillfället lyckades en polis sätta handbojor på henne.

Den här tjejen verkar inte tänka klart när hon bestämmer sig för att prioritera sin pojkväns lösenord för att kunna låsa upp hans telefon istället för att oroa sig för hans hälsotillstånd. Varför ska två personer fortsätta att vara tillsammans om den andras hälsa inte längre är något som gör dig orolig? Dessutom är svartsjuka inte en ursäkt för ett aggressivt beteende. Förhoppningsvis kommer de båda snart att inse att de har hamnat i en återvändsgränd i sin relation.

Advertisement