En 54-årig man ser ut att vara mycket yngre och de tror att han är styvdotterns pojkvän: Ibland är det pinsamt"

sofia

24 November 2022

En 54-årig man ser ut att vara mycket yngre och de tror att han är styvdotterns pojkvän: Ibland är det pinsamt
Advertisement

När du väl når en viss ålder måste du acceptera möjligheten att kroppen kommer att börja visa tecken på tidens gång, till exempel börjar du kanske märka några fler rynkor. För att säkerställa att detta inte händer måste du se till att hålla dig i form med goda vanor för att "kämpa mot" årens gång. Det finns de som lätt lyckas med sin avsikt och de som tvärtom måste anstränga sig lite mer, men förblir trogna sitt mål.

Resultaten kan i vissa fall vara fantastiska och huvudpersonen i den här historien vet något om den saken. En man och en pappa som verkar ha hittat skönhetens elixir och visar upp sig i perfekt form på sociala medier. Låt oss lära känna honom tillsammans.

via Mirror

Advertisement

Edson Brando är en influencer från Groningen i Nederländerna och är 54 år gammal. Mannen har blivit väldigt känd på webben inte bara för innehållet han ständigt skapar och delar utan framför allt för sitt utseende. Det räcker faktiskt med att titta på honom för att bli förvånad och se att han ser många år yngre ut än vad han verkligen är.

Många av de människor som träffar honom eller som känner honom genom sociala medier är övertygade om att han är minst 20 år yngre än sina 54 år, men så är inte fallet. Hemligheten med att ha ett sådant utseende är, enligt vad han själv berättar, kopplat till hans positiva inställning, regelbunden fysisk aktivitet, ett kontrollerat näringsintag och det faktum att han inte röker. Alla små bitar som tillsammans ger goda resultat.

Saken har dock, förutom att ha sina positiva aspekter, också några negativa och ibland pinsamma sådana. Edson berättar att han vid vissa tillfällen misstas för sin styvdotters pojkvän och detta kan kännas lite obekvämt. "Till och med under släktträffar - erkände han - frågar folk min pappa om jag är den yngste sonen, när jag istället är äldst och de andra är flera år yngre än jag".

Till och med på flygplatsen tvingades han möta vissa problem: "Under en resa blev jag "anmäld" för att de inte trodde att jag var så gammal som jag är, - sa han - först när de såg mitt pass och insåg att det var sant, accepterade de mitt svar och frågade hur jag gjorde för att hålla mig i form."

Advertisement

Tydligen beror allt detta på stora ansträngningar och viljestyrka. Han har trots allt aldrig genomgått någon skönhetsoperation eller några andra speciella behandlingar. Han är bara försiktig och tar hand om sig själv, utöver att alltid möta livet med ett leende på läpparna och meditera.

Vad tycker du om hans utseende?

Advertisement