En mamma gillar att måla enorma ögonbryn och får stark kritik på nätet från folk som vill ringa socialtjänsten

sofia

04 Mars 2022

En mamma gillar att måla enorma ögonbryn och får stark kritik på nätet från folk som vill ringa socialtjänsten
Advertisement

Kan utseendet verkligen påverka någons personlighet? Teoretiskt sätt borde allas personlighet speglas utåt på olika sätt, genom kläder och smink. En engelsk mamma har dock definitivt skapat rubriker för sitt extravaganta utseende, så pass mycket att användarna har bedömt henne som "en dålig mamma". Men vad har att vara en bra förälder att göra med de kläder en mamma väljer att gå runt i? Det finns många som dömer en persons egenskaper och dygder uteslutande efter utseende och yttre element, och 27-åriga Sammie-Jo Hailford har råkat ut för just den här sortens fördomar. Orsaken? Hennes iögonfallande falska ögonbryn.

via TikTok / sammie_jo_94

Advertisement

Det speciella med Sammie-Jo Hailford är att hon under ett helt år har målat gigantiska svarta ögonbryn i ansiktet och lockat till sig en ansenlig mängd kommentarer om sin tvivelaktiga personliga smak när det gäller smink och estetik. Smaken är som ni vet som baken, och vi behöver inte döma någon, men nätet är fullt av elaka tungor och hårda och kränkande kommentarer mot henne har det tyvärr inte funnits någon brist på. Eftersom Sammie-jo är en ung mamma skrev någon också till henne att de skulle ringa socialtjänsten.

"De kan ringa socialtjänsten när de vill", svarade tjejen i en exklusiv intervju för Daily Star, "eftersom jag inte har något att dölja. Mina ögonbryn avgör inte huruvida jag är en bra mamma eller inte."

Advertisement
TikTok / sammie_jo_94

TikTok / sammie_jo_94

"Jag är inte ett stort fan av dagens skönhetsstandard" förklarade den unga mamman, som svarade med en charmig video tillsammans med sin lilla dotter till de användare som lämnade kommentarer som: "om du var min mamma skulle jag vara rädd för dig". Sammies dotter är förstås inte rädd för sin mamma och hennes enorma svartmålade ögonbryn.

"Jag känner att människor bara anses vara vackra om de passar in i dagens skönhetsstandard och jag håller helt enkelt inte med och gillar det inte," avslutade den unga mamman med beslutsamhet.

TikTok / sammie_jo_94

TikTok / sammie_jo_94

Sammy-Joe säger att de grymmaste kommentarerna hittills är de hon får på nätet, men de sårar henne inte som de brukade göra: "Jag tror att jag har hittat mig själv de senaste tre åren, jag har gått i terapi för att inse att jag är en bra person oavsett hur jag ser ut eller vad jag bestämmer mig för att göra. Grymma meddelanden sårar mig inte längre. Jag försöker öka medvetenheten om att människor kan vara olika."

Vi kan inte göra annat än att hålla med denna unga mammas uttalande och önska henne lycka till. Vad tycker du?

Advertisement