"Min flickvän duschar bara varannan vecka och jag sover på soffan för att jag inte står ut med lukten"

av sofia

30 Oktober 2022

"Min flickvän duschar bara varannan vecka och jag sover på soffan för att jag inte står ut med lukten"
Advertisement

Att få en relation att vara stabil och varaktig är ingen enkel sak och båda parterna måste göra sitt yttersta för att bibehålla balansen och respektera den andra. Relationer bygger faktiskt inte bara på kärlek, det krävs många andra ingredienser som är minst lika viktiga om man vill undvika problem. Om de trots allt uppstår kan de dessutom öka ännu mer om ni bestämmer er för att gifta er eller flytta ihop. Det är i dessa ögonblick som relationen får ta små eller stora smällar som den kanske är eller inte är redo för.

När man bestämmer sig för att bo under samma tak upptäcker man okända sidor av den andra och vanor som kanske inte helt förstås eller uppskattas. Vilket hände med huvudpersonen i denna berättelse.

via The Sun

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

I ett inlägg på nätet berättar mannen att han bestämde sig för att flytta ihop med sin flickvän. Efter tre års förhållande och en mycket positiv relation bestämde sig paret för att ta ett viktigt steg. Synd bara att det fanns ett problem. Nu när de bodde i samma hus upptäckte pojkvännen en vana hos henne som han inte alls gillade.

"Jag älskar henne - börjar han med att berätta - men jag upptäckte att hon tvättar sig väldigt lite, högst en gång varannan vecka och det här stör mig. Under de tre åren vi var tillsammans har jag aldrig känt obehagliga lukter eller haft känslan av att situationen såg ut så här. När vi bestämde oss för att bo tillsammans började jag lägga märke till hennes rutin - fortsätter författaren till inlägget - men jag gav det inte alltför mycket vikt, men efter en tid orkade jag inte längre".

En förändring som gjorde att han valde att sova på soffan, snarare än i sängen med henne, för att slippa känna den dåliga lukten. Efter ett tag försökte han även ta upp det med henne, men tjejen tillät honom inte ens att förklara ordentligt och hävdade att det bara var hon som skulle bestämma hur ofta hon skulle tvätta sig.

Advertisement
Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

Situationen gav självklart upphov till konflikt för paret och han bestämde sig därför att vända sig till människor på nätet för att få råd. Utöver att vara chockade över att höra att det finns kvinnor som tvättar sig så sällan, passade en del användare som lämnade en kommentar på att ge några förslag och uppmuntra honom att hitta en mer effektiv kommunikation och en kompromiss. "Hon skulle kunna tvätta håret mindre ofta och kroppen mer" - kommenterade en person.

Vilka råd skulle du ge honom och hur skulle du bete dig om du var i hans situation?

Advertisement