En man ställer sig och grillar på innergården, men en granne som tröttnar på röken släcker allt med en högtryckstvätt (+VIDEO)

av sofia

10 April 2022

En man ställer sig och grillar på innergården, men en granne som tröttnar på röken släcker allt med en högtryckstvätt (+VIDEO)
Advertisement

Låt oss vara ärliga: det är inte lätt att bo i stan. En stor eller liten stad har sina för- och nackdelar. All service finns nära till hands och ofta behöver man inte ta bilen för att ta sig runt, utan man kan göra allt med en skön promenad. Men vi måste ta itu med andra aspekter såsom buller, smog och trafik. För att inte tala om att hus inte alltid är tysta. I synnerhet om du bor i byggnader med många våningar och med många människor så kanske lugnet inte står på dagordningen.

Detta vet de som bor i bostadsrätt väl och de vet också att en annan typ av problem kan uppstå när grannarna bestämmer sig för att tända grillen. Hör av dig om du aldrig har bråkat med en granne om röken och den jobbiga lukten som kommer från grillen, eller åtminstone att du hört talas om det från bekanta och vänner. Tyvärr vet huvudpersonen i historien som vi inom kort kommer att berätta hur irriterande detta kan vara.

via Daniel/Twitter

Viljan att vistas utomhus och äta en god grillad fisk eller kött kommer ofta i samband med vårens ankomst. I det här specifika fallet var detta inte fallet. Huvudpersonerna i den här historien är några byggarbetare och en hyresgäst i byggnaden nära vilken de arbetade.

En dag som så många andra bestämde sig en av byggarbetarna för att plocka fram grillen och tillaga mat till sig själv och sina kollegor. Medan detta pågick i absolut lugn och ro började röken stiga mot fönstren i de omgivande lägenheterna. Om någon i vår närhet gör det är det normalt att det luktar rök och kanske till och med uthärdligt, men tydligen inte för den här kvinnan

Advertisement
Daniel/Twitter

Daniel/Twitter

Efter att vid ett flertal tillfällen ha stått ut med röken som tränger sig in i huset och sätter sig i väggarna stod en hyresgäst i byggnaden framför byggarbetsplatsen inte längre ut och bestämde sig för att ge mannen vid grillen en "dusch". I en video som lades ut på Twitter som blev viral ses kvinnan titta ut från balkongen till sitt hus och spraya vatten på den med en högtryckstvätt. Målet? Att försöka undvika att elden tändes för femtioelfte gången och undvika den där kväljande röklukten. Byggarbetarna var inte särskilt glada över kvinnans gest, men de sa ingenting till henne.

Vem vet om de under de följande dagarna kommer att ha försökt igen eller valde en annan typ av lunch. Låt oss hoppas det.

Har en liknande situation någonsin hänt dig? Kanske har du en granne, en släkting eller en vän som älskar att grilla, men inte vet att du bara inte står ut? Skriv i kommentarerna och berätta om dina äventyr eller missöden.

Advertisement