De kliver på fel flyg tillbaka och hamnar på en plats som ligger mer än 1 200 km hemifrån

av sofia

08 April 2022

De kliver på fel flyg tillbaka och hamnar på en plats som ligger mer än 1 200 km hemifrån
Advertisement

När du reser är säkerheten alltid en av de första faktorerna man bör ta hänsyn till, speciellt om du reser med flyg, där kontrollerna alltid är mycket strikta. Hur kunde då ett par lyckas med den osannolika bedriften att kliva ombord på fel plan? Paret ville faktiskt bara komma hem efter en kort semester, men insåg för sent att de hade klivit ombord på fel plan. Du kan säkert föreställa dig chocken för både paret och personalen på planet som inte på något sätt var förberedda på en sådan oväntad händelse (det är trots allt inte varje dag som man gör ett misstag när man tar ett flyg!).

En mycket händelserik hemresa.

via DailyStar

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Elise Mallia, en 33-årig tjej, och hennes sambo Jessy Jezequel, 41, trodde att de hade klivit ombord på flyget som skulle ta dem hem, till England och närmare bestämt till Stansted, en av Londons flygplatser. Paret hade precis tillbringat en kort semester i Frankrike, i Marseille, där de hade gått på en fotbollsmatch och hade passat på att göra lite sightseeing. De tänkte hade inte tänkt förlänga sin semester och hamna i... Spanien! Paret klev faktiskt ombord på ett plan på väg till Madrid men insåg misstaget när det väl var för sent.

Elise berättar: "En timme efter starten sa Jesse att han tyckte att han hörde en flygvärdinna säga Madrid, men vi trodde att han hade drömt om det. Men senare insåg vi att alla flygvärdinnorna pratade spanska. När vi bad om en förklaring sa de till vi skulle till Madrid och vi hade ingen aning om hur det var möjligt."

Advertisement

Elise Mallia, de 33 años, y Jessy Jezequel, de 41, es una pareja inglesa que vive en Fulham que había planeado ir a...

Pubblicato da La Patilla su Mercoledì 6 aprile 2022

Tydligen trodde ingen först på vad paret sa, men sedan visade paret upp sina boardingkort. Det gick inte att förstå varför ingen efter 3 kontroller hade upptäckt felet.

"Först trodde alla att vi var galna, tills vi visade dem våra boardingkort. Hur kunde ingen ha lagt märk till våra boardingkort eller märkt att det fanns två extra passagerare på flyget?" undrade de stackars passagerarna som till slut lyckades ta sig hem 5 timmar senare.

Advertisement