Hon åker in på sjukhus för en misstänkt infektion men upptäcker att hon är gravid och bara några timmar senare åker hon hem med en nyfödd bebis

av sofia

09 April 2022

Hon åker in på sjukhus för en misstänkt infektion men upptäcker att hon är gravid och bara några timmar senare åker hon hem med en nyfödd bebis
Advertisement

Många kommer att undra hur det är möjligt att förväxla en graviditet med en sjukdom, men Rachael Fogarty, en 29-årig flicka, hade tagit för givet att hon inte var gravid. Kvinnan hade klagat över buk- och ryggsmärtor medan hon var på jobbet, smärtor som tvingade henne att gå hem. Den natten kunde Rachael inte somna och nästa dag tog hennes pappa henne till sjukhuset, då de båda var övertygade om att hon hade någon form av njurinfektion. I det ögonblicket lyckades läkarna inte ställa någon diagnos, inte ens efter beskrivningen av Rachaels symtom, men efter en gynekologisk kontroll blev allt klarare: Rachael var på väg att föda barn!

Var hon gravid? Ja, visste hon om det? Absolut inte.

via TikTok / rachael.fog

TikTok / rachael.fog

TikTok / rachael.fog

Rachael visste inte vad som hände med hennes kropp, men signalerna den skickade till henne verkade tyda mer på en njurinfektion än något annat. Hon hade garanterat inte förväntat sig att åka till sjukhuset och återvända hem med en bebis i famnen. Istället var det precis vad som hände med den här tjejen från Liverpool, som inte ens visste att hon var gravid. Rachael och hennes partner har varit tillsammans i 10 år och inget liknande hade någonsin hänt tidigare. Gynekologen som undersökte henne och som slutligen skingrade alla tvivel om hennes tillstånd, frågade henne: "Är du säker på att du inte är gravid?", "Jag kan inte vara gravid" svarade Rachael chockat. "Alltså, jag känner din bebis och den är på väg ut, så är du säker?" insisterade läkaren, medan Rachael fortsatte att svara: "Nej, det är jag säker på att jag inte är."

Rachael var förmodligen gravid i vecka 37, men hon hade inte märkt någonting eftersom hon, som hon själv förklarar, lider av polycystiskt ovariesyndrom, vilket gör att hon kan gå långa perioder utan att ha mens. Nio månader utan mens? Detta var konstigt nog normalt för henne.

Advertisement
TikTok / rachael.fog

TikTok / rachael.fog

Hennes föräldrar var glada över att välkomna deras första barnbarn och till och med Rachaels partner, som till en början var chockad, öppnade sedan omedelbart sitt hjärta för lille James. De trodde inte att de efter 10 års förhållande skulle bli föräldrar på det här sättet. Rachael hade inte ens haft ett par dagar på sig för att bearbeta nyheten eftersom hon var tvungen att föda nästan omedelbart. Idag tycker hon att James är det bästa som någonsin kunde hända henne och hennes partner.

En helt otrolig berättelse! Vi vill önska denna vackra familj all lycka i framtiden.

Advertisement