Han hittar grannens bil parkerad framför sin port och hämnas genom att förstöra den med en yxa

av sofia

18 April 2022

Han hittar grannens bil parkerad framför sin port och hämnas genom att förstöra den med en yxa
Advertisement

När du flyttar till ett nytt hus är en av de faktorer som kan göra skillnad och som du måste ta hänsyn till grannskapet: att spendera hela ditt liv med outhärdliga grannar kan faktiskt bli ett stort problem! Du kan skapa en värdefull allians med dina grannar, men du kan också skapa oändliga fejder som bara väcker förbittring på båda sidor. Det är inte så självklart att hitta bra grannar, så pass mycket att vissa människor till och med bestämmer sig för att flytta efter att dagligen ha tvingats stå ut med att leva med ständigt meningslöst tjafs. Huvudpersonen i denna berättelse är dock inte den typen som tycks verka undvika konflikter och efter att ha hittat sin grannes bil dåligt parkerad, framför ingångsporten till hans hem, bestämde sig för att reagera på situationen med våld.

via Roma Today

Wikimedia / not the actual photo

Wikimedia / not the actual photo

Våld är aldrig den bästa lösningen på en situation, inte ens inför de största orättvisor som man kan drabbas av. Tyvärr blev en 63-årig man rasande och förlorade kontrollen när han hittade sin grannes bil, en metallgrå Peugeot, dåligt parkerad precis framför dörren till sitt hus. Berättelsen utspelade sig i Italien, i utkanten av huvudstaden, runt lunchtid på vad som verkade vara en helt vanlig solig söndag. 63-åringen kom ut ur huset med en yxa och började släppa ut sin ilska mot det dåligt parkerade fordonet. Inom loppet av bara några sekunder krossades rutorna på bilen och mannen orsakade även allvarliga skador på karossen.

Ett ilskeanfall som ledde till att mannen fick en anmälan om skadegörelse från ägaren till bilen.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Förmodligen var mannen som begick denna extrema gest driven av ren depseration, men detta ursäktar verkligen inte hans reaktion. Våld är aldrig en lösning, tvärtom: de som använder våld som en reaktion mot något går ofta från att ha haft rätt till att ha fel och det här fallet bevisar detta till fullo.

Hur skulle du ha reagerat på en grannes dåligt parkerade bil? Skriv din åsikt i kommentarerna!

Advertisement