En mamma sätter nagellack på sina tvillingdöttrars fötter: "Jag lyckades inte skilja dem åt"

av sofia

12 April 2022

En mamma sätter nagellack på sina tvillingdöttrars fötter: "Jag lyckades inte skilja dem åt"
Advertisement

Föräldraskap är ofta en svår uppgift och om ödet vill att barnen dessutom ska vara tvillingar eller fler, så ökar svårigheterna. Vi pratar inte om svårigheter att hantera barnen, eftersom varje barn har sina egna behov och följaktligen måste en förälder som ser till att de tillgodoses. Det vi pratar om är problemet med tvillingarnas huvudsakliga egenskap: att vara identiska. Av detta härrör i många fall svårigheten och nästan omöjligheten att särskilja sina egna barn.

Mamman vi ska berätta om vet något om detta. I sådana här situationer måste man sätta igång sin fantasi och uppfinna något bra knep för att känna igen och särskilja bebisarna. Låt oss tillsammans kika på vad den här kvinnan hittade på för trick.

via The Sun

Lacei Ramirez/TikTok

Lacei Ramirez/TikTok

Hon heter Lacei Ramirez och är en ung kvinna som nyligen har blivit mamma till två vackra tvillingar. Hennes barns födelse fyllde hennes hjärta med glädje, men det skapade också en del problem för henne. Lacei kunde inte skilja sina två döttrar åt.

I en video som publicerades på hennes Tik Tok-sida berättar hennes mamma om hur komplicerat det är att förstå vilken som är den ena och vilken som är den andra mellan tvillingarna. I inlägget skriver hon: "Jag trodde inte att tvillingar verkligen kunde vara så identiska. Vi beställde vristband för att identifiera dem men tills de kommer förlitar vi oss på målade tånaglar."

Du läste rätt. Föräldrarna bestämde sig för att färga naglarna på tvillingarnas fötter med lack i olika färger. Endast på detta sätt lyckades de för första gången särskilja dem.

Advertisement
Lacei Ramirez/TikTok

Lacei Ramirez/TikTok

På mycket kort tid blev inlägget myket populärt på webben och fick nästan 1 miljon visningar. Självklart följdes ett så stort antal användare som såg videon av en mängd kommentarer. Många av personerna som deltog var tvillingföräldrar och erkände att de använt mycket liknande tekniker för att särskilja sina egna barn.

"Jag behöll sjukhusarmbanden på ett tag." - sa en mamma - "Leta efter något identifieringsmärke på deras hud" - tipsade en annan. Lacei svarade på många kommentarer och sa att det är trevligt att veta att hon inte är den enda som har liknande svårigheter och att hon sedan de föddes har försökt hitta ett födelsemärke eller något annat märke på kroppen för att särskilja sina flickor, men hon kan inte hitta några. Sedan finns det de som också har sagt att de är fascinerade av blotta tanken att det verkligen finns människor i världen som är identiska med varandra i alla avseenden.

Men det fanns också helt andra typer av kommentarer och en helt annan synvinkel. En kvinna och tvilling skrev faktiskt: "Jag är en tvilling och ibland hände det att min mamma matade mig två gånger för att hon inte kunde skilja mig från min syster och inte kom ihåg att hon redan hade gett mig barnmat".

Kort sagt, oavsett om det för tvillingarna själva eller för föräldrarna, är det inte alltid lätt att ha att göra med två helt identiska personer. Oavsiktlig förvirring skapas lätt och detta kan vilseleda många. Så håll ögonen öppna och var uppmärksam på detaljerna!!

Advertisement