Föräldrarna vaknar och hittar hela huset målat i svart färg: döttrarna "övade på att måla"

av sofia

12 April 2022

Föräldrarna vaknar och hittar hela huset målat i svart färg: döttrarna "övade på att måla"
Advertisement

Föreställ dig att du vaknar upp på söndag morgon och kliver in i vardagsrummet och husets alla väggar är insmetade med färg. Ett sådant obehagligt uppvaknande fick Kerry Jones, 22 år gammal, som väcktes på studs av sin partner, Callum Sheriff Johnson, med denna oväntade nyhet. De skyldiga? Deras 2 och 4-åriga döttrar, både de ingeggade med färg från topp till tå. Makarna filmade scenen och sin förvåning över att hitta sina oskyldiga små döttrar som redan hade varit vakna ett bra tag i vardagsrummet. Alla föräldrar bör tillåta sina barn att ge utlopp för sin kreativa sida och främja deras passioner, men om barnen verkar intresserade av att måla, så kanske det är en bra idé att förvara färg och penslar utom räckhåll för att undvika otrevliga överraskningar!

via Facebook / Kerry Jones

Facebook / Kerry Jones

Facebook / Kerry Jones

Callum, Kerrys partner, var minst sagt rasande: "De måste ha kladdat runt i ungefär en timme. Den äldsta var upptagen med att göra handavtryck överallt och den yngsta var upptagen med att förstöra hela huset. Klart att de hade allt planerat i sitt sovrum." Flickorna försvarade sig förstås med att säga att de inte hade gjort det med flit, även om verkligheten var en annan: de 4 000 pund som paret hade spenderat för att renovera sitt hem några månader tidigare, verkade nu bortkastade inför denna katastrof som de två små "busungarna" hade ställt till med.

Advertisement
Facebook / Kerry Jones

Facebook / Kerry Jones

Kerry lyckades inte få fram ett enda ord när hon såg denna katastrof: "Jag sa inte ens någonting. Min mun bara öppnade sig när tårarna började rinna nerför mitt ansikte. Jag blev chockad," minns mamman.

Människor på Facebook kunde inte låta bli att fnissa inför denna lilla familjetragedi, med många komiska drag, men de tröstade ändå denna desperata mamma.

Troligtvis ville lilla Lacie-Rae, som vid den tiden experimenterade med fingerfärg i skolan, försöka göra exakt samma sak hemma. Inte på vilket pappersark som helst dock, utan på husets alla väggar! Mamma Kerry misstänker att barnet hade klättrat upp på en stol för att kunna öppna dörren till ett rum där hon skulle ha tillgång till "lättöppnade" färgburkar.

Facebook / Kerry Jones

Facebook / Kerry Jones

Kerry och Callum kan ta farväl av den nya mattan, soffbordet och soffan för 75 pund medan de brottas med att måla om väggarna.

Tyvärr eller lyckligtvis är barn en verklig naturkraft och det är normalt att huset blir stökigt eller att man tvingas möta något annat oväntat "problem". Ilskan går över, för inför ett barns sorgsna blick kan man inte hysa agg särskilt länge. Vi är övertygade om att Kerry och Callum, trots den första chocken, idag kanske till och med kan skratta åt situationen!

Advertisement