Hon märker inte att hon är gravid förrän förlossningen och bebisen föds hemma i duschen

av sofia

11 April 2022

Hon märker inte att hon är gravid förrän förlossningen och bebisen föds hemma i duschen
Advertisement

Graviditet är vanligtvis ett väldigt speciellt ögonblick i en kvinnas liv: att känna en ny liten människa växa inom sig och att förbereda sig för att bli mamma är en mycket unik känsla. Allt detta kan åtföljas av en viss rädsla, av vissa humörsvängningar på grund av hormonerna och obehag relaterade till illamående på morgonen, vilket gör graviditeten till en riktig berg-och-dalbana av ständigt växlande känslor. Kort sagt, man känner att man är gravid!

Som med alla saker finns det dock undantag: en australiensisk kvinna, redan mamma till två barn, insåg inte att hon var gravid förrän förlossningsögonblicket, som ägde rum medan hon stod i duschen hemma.

via New York Post

Dimitty Bonnet är en 28-årig kvinna som gick igenom en minst sagt chockerande upplevelse. Hon och hennes man Jason, som är 42 år, hade redan två barn: Nate och Darci. De ville ha ett tredje barn, men efter flera misslyckanden kände de sig uppgivna och började tänka att deras familj var komplett som den var och slutade försöka.

Tills något chockerande hände: medan Dimmity stod i duschen klockan 01:30 på natten kände hon plötsligt den obotliga lusten att "pressa". Vid det tillfället kikade bebisens lilla huvud ut mellan hennes ben.

"Jag kände mig dålig den kvällen. Jag hade ont i magen, så jag la barnen i säng och somnade tidigt", berättar kvinnan.

Runt ett på natten vaknade Dimitty dock med en konstig känsla: "Det var som om jag behövde gå på toaletten, men inte kunde göra det. Smärtan började bli värre, så jag bestämde mig för att ta en dusch för att må bättre. Jag ville inte väcka min man, så jag höll ljuset släckt och tvättade mig i mörkret."

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

När hon sedan började pressa och rörde vid bebisens huvud, drabbades hon av en chock, men trots detta satte hon sig ned i mörkret och fortsatte att pressa och födde barnet på egen hand.
 
Vid det tillfället ropade den unga mamman omedelbart på hjälp, så Jason kom in till henne i badrummet och hittade henne med barnet i famnen.
 
Paret ringde sedan en ambulans och ambulanspersonalen såg till att mamman och bebisen mådde bra och körde dem till sjukhuset där de hölls under uppsikt under 24 timmar.
 
Namnet som valdes för nykomlingen är Harvey Eric Barry, efter Jasons farfar.
 
Fram till dess hade kvinnan haft mens regelbundet och hade även tagit ett graviditetstest kort innan förlossningen som visat negativt. Hon hade inte märkt något, förutom att hon kvällen innan förlossningen kände sig lite konstig.
 
 
 
 
 

"Min vikt har alltid varierat, så jag tänkte inte mycket på saken när jag gick upp några kilo. Jag trodde att det bara var lite extra vikt och det var inte så märkbart", förklarade den nyblivna mamman. "Det var så en stor chock. att de första dagarna var lite förvirrande."

Och de två syskonen? Tydligen tog de det väldigt bra: "Mina äldre barn var så exalterade när vi berättade för dem, speciellt min dotter eftersom hon alltid velat bli storasyster. Hon är så omtänksam och hon kom in i sin nya roll väldigt bra."

En otrolig historia som gjorde denna vackra familj ännu mer lycklig!

Advertisement