Hon blir knuffad och trycker av misstag på knappen till en spelmaskin och vinner 10 miljoner dollar

av sofia

10 April 2022

Hon blir knuffad och trycker av misstag på knappen till en spelmaskin och vinner 10 miljoner dollar
Advertisement

När ödet bestämmer sig för att lägga sig i finns det inget som kan förhindra följden av vissa händelser, vare sig de är positiva eller negativa. Många människor tror inte att det finns någon fastställd plan utan tror att allt sker slumpmässigt. Vilken uppfattning du än har är historien om LaQuedra Edwards verkligen helt otrolig. Kvinnan var på väg att köpa en skraplott från en automat och precis vid valet stötte någon till henne av misstag och fick henne att trycka på fel knapp. En liten olycka som gjorde att LaQuedra köpte en vinnande lott, värd 10 miljoner dollar.

När man talar om tur...

Flickr / Shoshanah / Not the actual photo

Flickr / Shoshanah / Not the actual photo

Den otroliga historien ägde rum på en stormarknad i Tarzana, Kalifornien, när LaQuedra Edwards bestämde sig för att lägga 40 dollar i en skraplottsautomat. Kvinnan var fortfarande osäker på vilken lott hon skulle köpa och precis när hon skulle bestämma sig, stötte en främling av misstag till henne, vilket fick henne att trycka på en slumpmässig knapp.  Ödet gjorde därför att kvinnan råkade köpa en skraplott för 30 dollar från 200X Scratchers. Den fantastiska nyheten är att tack vare den oavsiktliga gesten har kvinnan blivit rik. Bokstavligen.

Faktum är att lotten på 30 dollar var en vinnarlott med en jackpott på 10 000 000! Just då var dock kvinnans reaktion en annan...

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

LaQuedra Edwards var fruktansvärt irriterad efter det att främlingen knuffat henne utan att ens be om ursäkt. En oförskämd gest som hade fått henne att spendera en massa pengar på en lott, medan kvinnan var van att spendera samma summa för ett urval av skraplotter till ett lägre pris. Hon visste förstås fortfarande inte att lotten på 30 skulle leda till en otrolig vinst:

"Till en början trodde jag inte riktigt på det, jag började köra och fortsatte att titta på lotten. Sedan stannade jag, tittade på den om och om igen, skannade den med min California Lottery-app på min mobil och fortsatte att tänka att det inte kunde vara sant. Jag är fortfarande chockad. Allt jag minns att jag sa när jag fick reda på hur mycket jag just hade vunnit var: Jag är äntligen rik!

Så vad ska hon göra med alla de pengarna? Först ska hon köpa ett hus, sedan ska hon, enligt sina egna uttalanden, starta en välgörenhetsorganisation. Vad skulle du göra om du vann 10 miljoner dollar?

Advertisement