En kvinna ser ut att vara hälften av sina 53 år tack vare en diet på 150 ägg och circa 7 kg sötpotatis i månaden

av sofia

08 April 2022

En kvinna ser ut att vara hälften av sina 53 år tack vare en diet på 150 ägg och circa 7 kg sötpotatis i månaden
Advertisement

Äta hälsosamt och se till att få mycket fysisk aktivitet. Vem vet hur många gånger vänner, släktingar, bekanta och kanske till och med din läkare har gett dig ett sådant svar på frågan: hur gör jag för att komma i form? Tja, detta är säkerligen två grundläggande aspekter för att må bra och leva ett sunt och fridfullt liv ur hälsosynpunkt. Men vad menas med hälsosam kost och träning? Vi känner alla till många olika typer av livsmedel, men vilken typ av kosthållning är rätt för just dig? Och vilka övningar bör du göra för att komma åt de punkter som du vill jobba med på just din kropp?

Självklart, innan du påbörjar din vandring i denna riktning, är det alltid bra att prata om saken med en nutritionist och även med en personlig tränare. Detta är exakt vad kvinnan vi ska berätta om nu gjorde. Känd på nätet som "fitnessmormor" har hon vid många tillfällen pratat om vad som krävs för att ha en vältränad kropp. Låt oss kika på vilka tips hon ger oss.

via The Sun

Den berömda "fitness-mormorn" heter egentligen Andréa Sunshinee och är en kvinna som vid 53 års ålder ser hälften så gammal ut som hon är. Tror du oss inte ? Titta på bilderna så förstår du kanske vad vi menar.

Kvinnan förklarar att för att ha en fysisk form som hennes krävs det mycket hårt arbete och självdisciplin. Faktum är att hon tränar på gymmet varje dag i minst 3 timmar och ibland stannar hon till och med där upp till 8.

"De kallar mig fitnessmormor och det stör mig inte. - har kvinnan sagt i flera intervjuer - Alla lever som de vill, men att vara mormor behöver inte nödvändigtvis innebära att spendera dagarna hemma och att bara ägna sig åt städning och familj. Jag avstår inget, men jag älskar att hålla mig i form. Alla säger till mig att jag ser yngre ut än min ålder och det händer ofta att yngre män bjuder ut mig."

Advertisement

Men är vi säkra på att det bara är tack vare sin träning som denna kvinna lyckats få en sådan kropp? Absolut inte. Andréa berättar faktiskt att en dietist följer henne. Kvinnan har en specifik diet att följa och måste vara noga med att inte överskrida mängden kalorier hon bör konsumera varje dag: cirka 3500.

Det som verkligen gör en mållös är dock framför allt vad hon äter: 150 ägg och cirka 7 kilo sötpotatis i månaden. Ja, du läste rätt och vi skojar inte. Hon medger själv att det kan låta konstigt och absurt, men hennes dietist har gett henne en plan och hon har inte för avsikt att göra annat än att följa den. Speciellt när det gäller äggen som är kända för sin höga proteinhalt och av många anses vara en utmärkt näringskälla för kroppen.

Denna kvinna, mormor till två vackra barn, är det levande exemplet på att man med stora uppoffringar och mycket ansträngning kan uppnå utmärkta resultat. Framför allt vittnar denna historia om att man faktiskt kan hantera flera aspekter av sitt liv, utan att behöva ge upp någonting, även när man har blivit mor- eller farförälder.

Vad tycker du?

Advertisement