Han är 25, hon 85: trots ålderskillnaden älskar de varandra och vill gifta sig

av sofia

14 April 2022

Han är 25, hon 85: trots ålderskillnaden älskar de varandra och vill gifta sig
Advertisement

Kärleken är blind och har ingen ålder, men vissa berättelser där två människor har en avgörande åldersskillnad gör oss fortfarande väldigt förvirrade. Muyiwa, till exempel, är en 25-årig man som verkar ha hittat kärleken i en kvinna som är mycket äldre än honom. Vad är det för fel om två människor älskar varandra trots deras ålder? Ingenting, men ändå stöttade den unge mannens vänner och kvinnans släktingar inte deras förhållande alls. Kan det bero på att hon är 85 år, har 8 barn och 20 barnbarn?

Som du kan se är åldersskillnaden mellan de två verkligen enorm, men de båda säger att de är kära och glada över att vara tillsammans.

via Twitter / AdvoBarryRoux

Thereza är en 85-årig kvinna som måste ha haft ett fullt liv med tanke på sin stora familj: 8 barn och 20 barnbarn vars sällskap hon nu kan njuta av under ålderdomen. Thereza är också ägare till huset som en ung afrikan vid namn Muyiwa hyr tillsammans med sina vänner för att studera. Här förklaras det hur två människor med en sådan ålderskillnad kom i kontakt med varandra. Att han hyrde ett hus som hon äger gjorde det faktiskt möjligt för Muyiwa att lära känna den äldre kvinnan bättre.

På frågan om hur kärleken mellan honom och Thereza föddes, eftersom hon om man ska vara ärlig skulle kunna vara hans mormor, säger han: "Jag minns en fredag ​​när min kollega inte var där, jag var hungrig och vi hade ingen mat hemma. Jag kände mig väldigt svag och från ingenstans kom den gamla kvinnan med lite mat till mig. Hon kom och serverade mig mat med stor omsorg."

Det verkar som att det var just kvinnans extrema vänlighet mot honom som utlöste gnistan: "Sättet hon betedde sig på och hur hon behandlade mig fick mig att älska henne, fast hon skulle kunna vara min mormor... men vad spelar det för roll?! Jag älskar henne".

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Muyiwas vänner godkänner inte deras förhållande och minst av allt deras framtida planer på att gifta sig. På samma sätt stödjer Therezas barn och barnbarn absolut inte deras val. Till dem som kritiserar dem svarar Muyiwa helt enkelt: "Detta är mitt val, det här är min lycka. Som var och en har sin egen".

rawpixel / not the actual photo

rawpixel / not the actual photo

Thereza säger också att hon är redo att bära en bröllopsklänning och en ring på fingret, trots sin höga ålder. Många användare tog hennes parti, försvarade valfriheten och stöttade denna unga man, som bara vill vara lycklig. Många andra kände sig naturligtvis tvungna att hårt döma detta förhållande utöver det vanliga.

Vad tycker du? Kan en stor åldersskillnad stå i vägen för ett förhållande?

Advertisement