En mamma blir chockad när hennes son hittar ett piller i en chipspåse: "Jag kunde knappt tro mina ögon"

av sofia

09 April 2022

En mamma blir chockad när hennes son hittar ett piller i en chipspåse: "Jag kunde knappt tro mina ögon"
Advertisement

Låt oss erkänna att de flesta av oss någon gång har smakat och har sedan dess inte kunnat vara utan smaken av chips. Ett snack som tilltalar både unga och gamla och som passar utmärkt vid alla tillfällen. Chips passar kort sagt som förrätt, mellanmål och aptitretare bland annat. Barn är ofta förtjusta i chips och ber gärna om att får köpa en påse, särskilt när kända karaktärer finns avbildade på förpackningen eller, ännu bättre, när en liten pryl är gömd inuti förpackningen.

Men tänk om det inte var det enda som fanns i chipspåsen? En obehaglig sak hände en skotsk kvinna och hennes pojke. Tyvärr dolde sig ett konstigt föremål bland chipsen som barnet åt. Låt oss få berätta vad som hände.

via Mirror

Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Det händer ofta mammor, barnvakter eller mormödrar att barnen ber om ett mellanmål när de slutat skolan. Oavsett om de äter det ensamma eller tillsammans med några vänner, är det en vana som de inte vill och inte ens kan ge upp. Detta är exakt vad som hände en kvinna vid namn Lorna Singleton en helt vanlig måndag.

Kvinnan, som bor i West Lothian, hade precis köpt en påse chips och hennes son Leon var på väg att äta dem precis som han gjort så många gånger förut. Synd bara att det snart skulle ske något oväntat. I ett inlägg på sin Facebooksida visar denna mamma upp ett litet orangefärgat piller och kan du gissa var hon hittade det? I sonens chipspåse.

Kvinnan sa: "Leon tittade plötsligt på mig och berättade helt upprymd att han hittade en godisbit bland chipsen. När jag såg pillret blev jag chockad. Jag kunde inte tro mina ögon. Jag visste inte exakt vad det var," fortsatte Lorna "men det var tydligt att det inte var godis. Jag blev livrädd över att det låg i ett paket snacks till barn. Tänk om han varit i skolan och inte med mig? Han skulle ha ätit det och vem vet vad som skulle ha hänt senare. Sådana saker borde inte hända."

Advertisement

Wee heads up. If you or your kids eat Chili Heatwave Doritos keep an eye bcos I found an orange tablet in Leon's packet....

Pubblicato da Lorna Singleton su Giovedì 31 marzo 2022

Lorna offentliggjorde händelsen och talade om att hon inte kom ihåg var hon hade köpt Doritos-chipsen, som tillverkas av företaget Walkers. Mamman kontaktade genast kundtjänst för att berätta vad som hade hänt. Företaget har förklarat att de alltid är mycket uppmärksama på varje produktionsprocess och bryr sig om kvaliteten på sina produkter. Dessutom ombads Lorna att skicka chipspåsen till dem med det som fanns inuti för att undersöka och förstå hur ett sådant misstag kunde ha skett.

Vi hoppas att företaget kommer att kunna förtydliga händelsen och framför allt att detta inte kommer att inträffa fler gånger.

Advertisement