Hon blir aldrig bjuden på sin mans familjemiddagar så för att hämnas dyker hon upp på restaurangen

av sofia

11 April 2022

Hon blir aldrig bjuden på sin mans familjemiddagar så för att hämnas dyker hon upp på restaurangen
Advertisement

Man kan välja sin livspartner, men man kan tyvärr inte välja hans familj. Det finns de som är mindre lyckligt lottade än andra och tvingas möta riktigt svåra och ibland till och med fientliga familjesituationer. Den kvinnliga huvudpersonen i den här historien berättade om sin personliga upplevelse på Reddit, vilket gav människor en mycket tydlig uppfattning om händelseförloppet och gjorde många människor förvånade. Kvinnan skrev att hon nästan aldrig blir inbjuden till sin mans familjemiddagar och tydligen är hon också den enda som blir behandlad så inom familjen eftersom fruarna till hennes mans bröder faktiskt alltid deltar vid dessa middagar varje månad.

En kväll bestämde sig kvinnan för att hämnas.

via Reddit

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

När kvinnan skriver att hon nästan aldrig blir bjuden på makens familjemiddagar, som traditionellt hålls en gång i månaden, menar hon att maken själv säger följande till henne: "Jag ska på familjemiddagen. Förmodligen är det bättre ifall du inte kommer". Kvinnan vet dock mycket väl att fruarna och flickvännerna till hennes mans bröder alltid deltar vid dessa släktträffar, så varför skulle hon bli utesluten? Självklart sa kvinnan vid flera tillfällen till sin man att hon ville delta vid middagarna och flera gånger hamnade de i långa diskussioner, tills kvinnan plötsligt en dag bestämde sig för att vidta åtgärder:

"För ungefär en vecka sedan gick min man på en familjemiddag som jag inte hade blivit inbjuden till. Jag var väldigt arg, så den dagen ringde jag och gjorde en bokning på restaurangen de skulle till. Min man lämnade hemmet utan att känna till min bokning och jag lämnade huset 15 minuter efter honom."

Kvinnan fortsatte sin historia: "Det slutade med att jag satt vid ett bord där jag inte kunde se hans familj. Så jag reste mig som om jag skulle på toaletten och gick förbi dem. De var alla där, inklusive hans bröders flickvänner ... Min man såg helt chockad ut och frågade mig vad jag gjorde där. Jag sa till honom att jag längtade efter att äta en biff, så därför hade jag kommit till restaurangen för att äta en."

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Svärmorn anklagade till och med kvinnan för att ha avbrutit deras middag. Väl hemma blev maken rasande på sin fru för hur hon hade fått honom att framstå. Men vad var problemet? En person på Reddit lade märke till några detaljer som kvinnan hade skrivit i sitt ursprungliga inlägg och påpekade orsaken till att kvinnan blev utesluten. Tydligen låg problemet i hudfärgen - kvinnan var den enda som hade en mörk hudfärg. Användaren i fråga underströk naturligtvis det rasistiska beteendet hos hela hennes mans familj och avrådde henne från att fortsätta en sådan relation. De flesta människor på Reddit-tog kvinnans parti och även hon började förstå att hennes man kanske för länge sedan hade klivit över en gräns som det inte gick att backa ifrån med henne.

Vad tycker du om den här historien?

Advertisement