"Han kommer att göra många uppoffringar för vår son och jag vill återgälda honom": en gravid kvinna ger sin man en bil värd 190 000 euro

av sofia

05 April 2022

"Han kommer att göra många uppoffringar för vår son och jag vill återgälda honom": en gravid kvinna ger sin man en bil värd 190 000 euro
Advertisement

Vad skulle du vara villig att göra för att göra din partner glad? Tänk på det ett ögonblick. Att fria, göra en offentlig kärleksförklaring, ge en gåva? Och om du valde det sista alternativet, vad skulle du ge? Först och främst måste du känna till din partners passioner väl för att göra en present som är mycket välkommen. Men valet beror också på tillfället och naturligtvis på vilken budget du har till ditt förfogande.

Huvudpersonen i denna berättelse funderade noga på allt detta innan hon gav en hisnande gåva till sin partner och framtida far till sitt barn. Låt oss tillsammans se vad hon hittade på.

via TikTok /ayunieso24

TikTok /ayunieso24

TikTok /ayunieso24

Anes Ayuni Osman är en ung 19-årig kvinna som är känd för allmänheten på webben som influencer av kosmetiska produkter. Kvinnan bor i Malaysia och är gift med den lika unga entreprenören Weldan Zulkefli. Paret väntar sitt första barn och hon har bestämt sig för att ge sin man en gåva för att tacka honom i förväg för allt han kommer att göra under de första månaderna av barnets liv, då hon kommer att behöva vila. Låt oss förklara situationen bättre.

I den malaysiska delstaten Kelantan säger traditionen att kvinnan efter förlossningen vilar i exakt 100 dagar. På detta sätt kommer du att kunna undvika all trötthet och till och med uppkomsten av eventuella komplikationer. Under den aktuella perioden blir det mannens tur att ta hand om det ofödda barnet. Den nyblivne pappan kommer att behöva tänka på allt som kommer att röra de där första månaderna av hans sons liv och kommer inte på något sätt att kunna "störa" mamman. En traditionell gest som Anes har bestämt sig för att belöna med en underbar gåva.

Advertisement
TikTok /ayunieso24

TikTok /ayunieso24

I en video som lades upp av den unga influencern på TikTok förevigades ögonblicket då hon ger gåvan till sin man.

Anes följde med Weldan till en bilhandlare och, som man kan se i videon, var hennes man bokstavligen mållös när han öppnade ögonen. Hur kan man klandra honom, trots allt, framför honom stod en sprillans ny Lamborghini Huracan Evo insvept i en enorm röd rosett. En racerbil värd runt 190 000 euro som skulle få vilken motorentusiast som helst att tappa fattningen.

Anes, känd på TikTok som @ ayunieso24 sa: "Jag vet att de första dagarna inte kommer att bli lätta, men jag litar på min man och jag är säker på att han kommer att vara okej. Denna gåva är för att tacka honom för alla uppoffringar han kommer att göra och hur han kommer att ta hand om både mig och barnet. Jag kommer att behöva honom mer och mer från och med nu - fortsatte hon - och jag kände att jag var tvungen att återgälda det på ett speciellt sätt ".

TikTok /ayunieso24

TikTok /ayunieso24

Den här kvinnan har verkligen lyckats med det hon ville göra och har "belönat" Weldan på bästa möjliga sätt. När allt kommer omkring, tänk efter: vem av oss skulle inte möta en mer komplicerad period på ett bättre sätt med vetskapen om att man kan ta en tur i sin Lamborghini när man känner för det?

Efter det att videon lades upp dröjde kommentarerna inte länge. Det finns de som skrivit att det skulle vara billigare att anställa en sjuksköterska på heltid och de som istället sa att maken är en mycket lyckligt lottad man som har Anes vid sin sida.

Det stämmer att mannen kommer att göra mycket för barnet och för sin fru, men är det normalt och rätt att han fick en sådan belöning? Barnet tillhör dem båda och det borde vara en självklarhet att båda föräldrarna tar hand om honom. Vad skulle du ha gjort om du varit i den unga mammans ställe? Skulle du ha gett din partner en "belöning" eller skulle du ha gjort ett annat val?

Advertisement