Bedragen och lämnad utan någon förklaring hämnas hon på sin föredettas bil: "Eftersom du blockade mig skriver jag här istället"

av sofia

01 April 2022

Bedragen och lämnad utan någon förklaring hämnas hon på sin föredettas bil: "Eftersom du blockade mig skriver jag här istället"
Advertisement

Att träffa sin tvillingsjäl är drömmen för många. Detta skulle innebära att hitta en person som förstår en, som man kan prata med, gå ut med, en partner som vet hur man lyssnar och förstår alla ens behov. En dagdröm som skulle kunna bli verklighet. Tyvärr är förhållandet till en annan person dock inte alltid något enkelt och positivt, utan kan vara fullt av stora eller små fallgropar.

En av de två parterna kan bli "distraherad" av något annat, kan falla för frestelsen och begå ett misstag. Ett exempel på en sådan situation? Otrohet. Kanske den främsta orsaken till att två personer bestämmer sig för att separera. Den som har blivit bedragen skulle kunna reagera på många sätt. Det finns de som gråter tills de inte längre orkar, de som försöker hålla sig sysselsatta så gott de kan för att glömma exet och de som sätter igång med att planera bästa tänkbara hämnd. Huvudpersonen i den här historien vet något om saken.

via El Manana

Några bilder som visar en tjejs orginella hämnd på sitt ex har nyligen cirkulerat på nätet. Bilderna, som ursprungligen publicerades på Twitter, delades av många användare. Till en början trodde många att det var ett reklamtrick, men det är tydligen inte så och det hela har ägt rum på riktigt.

"Förhållandet är öppet när båda är överensom det. Om så var fallet borde jag ha fått veta det i förväg. Eftersom du har blockat mig på alla kommunikationskanaler så skriver jag till dig här." Det här är orden från en kvinna som, eftersom hon inte längre kunde kontakta sitt ex, hittade ett sätt för att låta honom få veta vad hon tyckte. Tydligen, efter att ha varit otrogen mot henne, skulle hennes pojkvän också ha bestämt sig för att klippa all typ av kommunikation med henne. Hon hade inte längre någon möjlighet att kontakta honom via meddelanden eller att ringa honom, men hade många saker hon ville få ur sig. Så det var därför hon bestämde sig för att lämna ett meddelande på hans bil.

Om du tänker på den klassiska lappen på vindrutan har du fel. Flickan gick faktiskt steget längre. Hon valde att skriva ett outplånligt meddelande direkt på bilen. Ex-pojkvännen kunde inte på något sätt ha låtsas att han inte hade sett dett.

Advertisement
Piqsels - Not the actual photo

Piqsels - Not the actual photo

Sedan bilderna har börjat cirkulera på internet har de fått väldigt många visningar, delningar och kommentarer som går till tjejens fördel. Många sa att det var det minsta hon kunde göra. Han hade inte bara bedragit henne, han hade också bestämt sig för att blocka henne utan att ge någon förklaring, så vad kunde hon göra?

Förmodligen tänkte hon att en lapp var för lite. Den kunde ha blivit blöt i regnet eller blåst bort med vinden, så det var bättre med en mer drastisk lösning som säkerligen skulle nå fram till mottagaren.

Detta var dock ett tveksamt val då skadegörelse kanske inte är den bästa lösningen för att lösa ett problem, trots att man har råkat ut för någon som har betett sig omoget och felaktigt.

Vad tycker du? Vad skulle du ha gjort om du varit i den här tjejens situation? Låt oss veta i kommentarerna.

Advertisement