De blir föräldrar till tre tvillingpar inom loppet av 5 år: de föddes alla på samma dag

av sofia

17 April 2022

De blir föräldrar till tre tvillingpar inom loppet av 5 år: de föddes alla på samma dag
Advertisement

Ibland känns det verkligen som om någon där uppe har en fast plan för var och en av oss. Naturligtvis är du fri att tro vad som helst men Carrie och Craig Kosinski har förmodligen inga tvivel om saken. Deras familjehistoria är så otrolig att paret är säkra på att de har fått hjälp från ovan. En dag frågade en familjevän dem om de tillfälligt kunde ta hand om ett par nyfödda tvillingar. Carrie och Craig beslutade tillsammans att tacka ja och sakta men säkert blev dagarna till veckor, månader och slutligen år. Familjen Kosinski verkade därför avsedd att expandera, men sedan kom en hjärtskärande nyhet från läkarna: Carrie kunde inte få barn. Ändå hade ödet bestämt att paret skulle få sex barn.

Carrie och Craig har alltid velat ha barn, så de tvekade inte en sekund när en gammal vän till familjen bad dem att tillfälligt ta hand om Adalynn och Kenna, två tvillingflickor födda den 28:e februari 2014. De visste då inte att de där två små flickor skulle stanna hos dem för alltid. Dagarna, veckorna, månaderna och slutligen åren gick: Adalynn och Kenna hade blivit deras familj. Efter ett par år meddelade tvillingarnas biologiska mamma att hon var mitt uppe i en annan mycket svår situation och att hon till följd av detta inte skulle kunna ta hand om sina yngsta döttrar, två andra tvillingar som heter Cece och JJ. Av den anledningen frågade kvinnan paret om de även ville adoptera Adalynn och Kennas lillasyster och bror.

Advertisement

Craig och Carrie funderade på det, men sedan accepterade de situationen: det rörde sig om lillebror och lillasyster till de andra två flickorna och det hade inte varit rätt att skilja dem åt. Deras dröm hade trots allt alltid varit att skaffa barn och just vid den tidpunkten hade den hjärtskärande nyheten kommit: Carrie led av endometrios som var för allvarlig för att föda barn och detta var orsaken till att hon inte kunde bli gravid. Det verkade därför omöjligt för paret att skaffa biologiska barn: "Det var ett svårt beslut. Vi försökte bli gravida på naturlig väg. Men de var syskon, och det kunde vi inte bara strunta i. Vi ville hålla dem enade", sa Carrie.

Överraskningarna för detta par var dock inte över än: några veckor efter den andra adoptionsprocessen gick Carrie till doktorn efter att ha upplevt graviditetssymtom och ett ultraljud visade att kvinnan var gravid!

Facebook/Carrie Shortsle Kosinski

Och gissa vad? Carrie var gravid med tvillingar! På bara 5 år skulle Craig och Carrie ha välkomnat det tredje tvillingparet! De var chockade men glada över de goda nyheterna.

Men det mest otroliga i hela historien är detta: Carrie och Craigs biologiska tvillingar, Karraline och Clarissa, föddes den 28:e februari ... samma dag som de andra två tvillingparen föddes!

Facebook/Carrie Shortsle Kosinski

Det är klart att det inte är lätt att klara av de höga utgifterna för att försörja en sådan stor familj, men tack vare insamlingar på GoFundMe och AdoptTogether har många användare från hela landet bidragit med vad de kunnat för att hjälpa familjen Kosinski. Som om det inte vore nog har makarna välkomnat en annan liten bebis, även denna på naturlig väg.

Vi kan bara önska denna vackra stora familj lycka till!

Advertisement