En 67-årig kvinna möter sin första kärlek igen fyrtio år senare och gifter sig

av sofia

27 Mars 2022

En 67-årig kvinna möter sin första kärlek igen fyrtio år senare och gifter sig
Advertisement

Den första kärleken är något man aldrig glömmer... Hur många av er har hört den här frasen minst en gång i livet? I vissa fall är detta inte sant, den första kärleken är flyktig och kortvarig, i andra fall kan det vara precis tvärtom.

Om ödet har bestämt att två människor är skapta för varandra och är ämnade att tillbringa sina liv tillsammans, kan du vara säker på att det förr eller senare kommer att hända. Maria är en person som vet detta mycket väl, huvudpersonen i historien vi nu ska berätta för dig.

via O Povo

Advertisement

#GRANDE_AMOR:IDOSA SE CASA COM AMOR DA ADOLESCÊNCIA APÓS 40 ANOS Quanto tempo vale esperar por um grande amor da...

Pubblicato da São Gonçalo Vai Mudar su Giovedì 17 marzo 2022

Maria das Graças är en 67-årig kvinna som har skrivit och gett ut en bok om kärlek. Är du nyfiken på historien? Nåväl, låt oss ta reda på den tillsammans.

På sidorna i sin bok berättar kvinnan om sin kärlekshistoria med Murilo Bastos. Hon och Murilo träffades som barn och blev väldigt nära vänner. Under åren och trots sin unga ålder fortsatte de två att dejta tills de blev förälskade i varandra

Deras tonårsförhållande varade i 8 år och det var inte alltid lätt. Skillnaderna var många och även fördomarna mot dem, men det unga paret gav sig inte. De älskade varandra för mycket för att göra det. Synd bara att ödet också spelar oss ett spratt ibland. Precis som han hade fört dem samman, delade han dem.

Murilo blev så småningom tvungen att åka till Rio de Janeiro av arbetsskäl och det var här som kärleksparet tvingades dela på sig.

Advertisement

Fyrtio år gick innan de av en slump lyckades återuppta kontakten.

I sin bok berättar Maria att hon hörde av Murilo för första gången efter all den tiden tack vare sociala medier. På internet började de prata och berätta för varandra om sina liv igen. Maria hade gift sig med en annan man, fått två barn och till och med barnbarn, men hon hade aldrig glömt sin första kärlek. För Murilo hade det varit samma sak.

Efter det virtuella mötet bestämde sig Maria och Murilo för att träffa varandra ansikte mot ansikte i Fortaleza. De har aldrig lämnat varandra sedan dess. De gick ut tillsammans, reste, hade roligt och på mycket kort tid friade Marias första kärlek till henne på ett mycket vacker sätt.

Således, efter 40 år ifrån varandra och oavsett ålder, kunde kärleksparet äntligen uppfylla sin dröm.

Pixabay/Not The Actual Photo

Pixabay/Not The Actual Photo

"Vår historia var en vacker kärlekshistoria. - berättar Maria - Vi har övervunnit fördomar, olikheter, avstånd och till slut hittade vi varandra igen. Jag hade aldrig föreställt mig att få uppleva en sådan kärlek. Jag trodde inte att det kunde finnas en person i världen som kunde fullborda mig, men jag hade fel". Tydligen har den här kvinnan rätt och hon säger det klart och tydligt i sin bok... allt är möjligt.

Att tänka att det finns så vackra och starka kärlekshistorier i världen gör oss glada och fyller våra hjärtan med lycka.

Tack till denna underbara kvinna för att hon skrev sin kärleksroman och delade en så vacker historia med oss och tack till Murilo för att ha älskat henne så mycket och ha lärt oss att det finns underbara människor i världen.

Advertisement