Hon firar sitt bröllop genom att gå och äta sin favoritpizza iklädd brudklänning

av sofia

23 Mars 2022

Hon firar sitt bröllop genom att gå och äta sin favoritpizza iklädd brudklänning
Advertisement

Hon heter Debora Siqueira, är 29 år och är en tjej som bor i Manaus i Brasilien. Denna kvinna tog nyligen ett av de viktigaste och mest avgörande stegen i sitt liv: hon gifte sig med mannen hon älskade, organiserade en stor och spektakulär ceremoni och mottagning för sina gäster och bar den vita klänningen hon hade blivit förälskad i. En dröm som hon länge hade velat förverkliga, men som också kröntes av en av hennes främsta passioner, samma som praktiskt taget gjorde henne till en TikTok-stjärna efter det att hon publicerat en mycket märklig men samtidigt rolig video...

via Razoes Para Acreditar

Advertisement
Debora Siqueira/TikTok

Debora Siqueira/TikTok

Ja, för en av Deboras drömmar var att fira sin bröllopsdag genom att äta sin favoritpizza på Domino's Pizza. En gastronomisk passion som den 29-åriga brasilianska flickan aldrig har hållit hemlig för, så pass mycket att både hennes man och hennes bror direkt visste hur de skulle överraska henne med det hon alltid hade förväntat sig: efter bröllopsceremonin och mottagningen med gästerna tog de med den nyblivna bruden, fortfarande klädd i dagens vita klänning, till pizzarestaurangen hon älskade.
 
När hon kom dit beställde Debora Siqueira omedelbart sin favoritpizza: salami och bechamel, och passade självklart på att ta roliga bilder och videor från det speciella ögonblicket som hon sedan omedelbart lade upp på sin TikTok-profil.
 
 
 
 
 

Advertisement
Debora Siqueira/TikTok

Debora Siqueira/TikTok

På mycket kort tid spreds videon av den 29-åriga tjejen som gick in på en Domino's Pizza-restaurang med sin vackra vita klänning i sällskap av sin bror och sin nya man på nätet, och fick stöd, entusiastiska reaktioner och varma applåder från sina följare och andra användare.

Debora, som verkligen inte förväntade sig att videon som lades upp på TikTok skulle bli en sådan succé på webben, berättar entusiastiskt: "Många människor verkar ha identifierat sig med min video. Flera par har skrivit till oss med fraser som: "Att gå ut och äta pizza efter mitt bröllop är mitt nya mål”, eller ”Ni har praktiskt taget förverkligat min stora dröm. ”Det var tydligen inte bara jag som hade den här drömmen!”

Debora Siqueira/TikTok

Debora Siqueira/TikTok

Hur mycket ett par än kanske drömmer om en perfekt och överdådig ceremoni för sin bröllopsdag, kan inget vara bättre än att förverkliga sin dröm, även om den kan verka till synes banal eller "enkel". Vad är det till exempel för fel med att fira sitt bröllop genom att sätta tänderna i en bit av din favoritpizza på ett ställe som inte på något sätt är varken lyxigt eller elegant?

Absolut inget fel, och Debora Siqueira har precis bevisat det för oss!

Advertisement