Hon blir gravid bara två veckor efter att ha fött barn och blir mamma till två barn vid bara 19-års ålder

av sofia

19 Mars 2022

Hon blir gravid bara två veckor efter att ha fött barn och blir mamma till två barn vid bara 19-års ålder
Advertisement

Gracie är en 19-årig tjej som snabbt blev väldigt, väldigt populär på webben efter att ha lagt upp en video på sin TikTok-profil där hon berättade för användarna om sin otroliga moderskapsupplevelse, ett moderskap som bland hennes följare både fick stöd men samtidigt också gav upphov till en hel del stark kontrovers och illvilja mot henne. Ja, för den här 19-åriga tjejen är redan mamma till två barn och blev otroligt nog befruktad med mindre än nio månaders mellanrum. Hur detta kan vara möjligt? Det finns en naturlig förklaring!

via The Sun UK

Advertisement
Pixabay/Not The Actual Photo

Pixabay/Not The Actual Photo

Som Gracie själv berättar, den unga mamman som bara är 19, upptäckte hon att hon var gravid med sitt andra barn bara två veckor efter det att hon fött sitt första. Detta var en extremt speciell och ganska oväntad händelse för paret, trots kritiken från TikTok-användare som frågade henne varför hon inte väntade på att hennes kropp återhämtade sig först innan hon hade sex med sin partner när hon redan visste att hon var i sista skedet av sin graviditet. Flickans svar var följande: "Jag ville inte vänta trots läkarens råd, det var klart att det var därför jag gjorde det, men om jag kunde gå tillbaka i tiden med vetskapen om riskerna skulle jag inte ha gjort som jag gjorde och jag skulle ha väntat på att ha fullföljt den första graviditeten innan.

Efter att det andra barnet föds har vi inte för avsikt att skaffa ett till förrän de båda är 5 år. Mitt första barn har all omsorg och uppmärksamhet han behöver och likaså kommer hans syskon att få det. Vi har ett hus, våra bilar och våra bankkonton. Vi är båda vuxna jag och min man. Våra familjer är till 100 % involverade i våra barns liv, men de uppfostrar absolut inte våra barn. Min man jobbar heltid och jag är hemmafru, jag har möjligheten att ta hand om två barn samtidigt."

Advertisement
Rawpixel/Not The Actual Photo

Rawpixel/Not The Actual Photo

Berättelsen om Gracie fick verkligen människor på nätet att fundera. Att döma av den 19-åriga flickans ord visste hon mycket väl vilka faror hon kunde möta, även bara på kroppslig nivå, som kunde ha haft svårt att klara två graviditeter på så kort tid. Om Gracie kunde gå tillbaka i tiden säger hon att hon inte skulle ha gjort det, även om hon inte ångrar att hon fick två barn med mindre än ett års mellanrum.

Vad tycker du om denna otroliga historia? Borde tjejen kanske ha funderat en extra gång innan hon hade samlag med sin partner och väntat på att kroppen återhämtade sig lite efter den första graviditeten, eller inte?

Advertisement